20/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της μουσικής η είδηση του θανάτου του Clarence Clemons σε ηλικία 69 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες έπειτα από το εγκεφαλικό που είχε πάθει.

Επί σαράντα χρόνια βασικός συνεργάτης του Bruce Springsteen αλλά και βασικό στέλεχος της E-Street Band αποτελούσε την ψυχή της μπάντας αλλά και έναν από τους καλύτερους φίλους του Boss. Μαζί έπαιξαν σπουδαία κομμάτια όπως το «Born To Run», το «Thunder Road», το «Jungleland» αλλά και το «Dancing In The Dark».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Bruce Springsteen σχετικά με τον θάνατο του Clemons έκανε λόγο για τεράστια απώλεια.

Η ανακοίνωση του Springsteen:

«Ο Clarence έζησε μια υπέροχη ζωή. Κουβαλούσε μαζί του αγάπη για τους ανθρώπους, η οποία τους έκανε να τον αγαπούν. Δημιούργησε μια θαυμαστή και μεγάλη οικογένεια. Αγαπούσε το σαξόφωνο, το κοινό μας και έδινε τα πάντα κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή. Η απώλεια του είναι τεράστια και είμαστε ευγνώμονες και τυχεροί που τον γνωρίσαμε και καθίσαμε δίπλα του για περίπου 40 χρόνια. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος, ο συνεργάτης μου και με τον Clarence στο πλευρό μου, η μπάντα και εγώ μπορούσαμε να πούμε μια ιστορία πολύ βαθύτερη, από αυτές που περιέχονταν στην μουσική μας. Η ζωή του, η μνήμη του και η αγάπη του θα ζουν μέσα σε αυτή την ιστορία και στη μπάντα μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here