11/1/2011
www.musiccorner.gr

Είκοσι χρόνια στα μουσικά δρώμενα συμπληρώνουν οι Pearl Jam μέσα στo 2011. Έτσι, με αφορμή αυτήν την επέτειο, αναμένεται να επανακυκλοφορήσουν σε πολυτελείς και συλλεκτικές εκδόσεις τόσο το δεύτερο δίσκο τους «VS» όσο και τον τρίτο τους, «Vitalogy», μέσα στους επόμενους μήνες. Πέρα από αυτές τις κυκλοφορίες, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ του Cameron Crowe για την μπάντα με τίτλο «Pearl Jam Twenty» για το οποίο θα υπάρξει και ξεχωριστό soundtrack.

Όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας, οι Pearl Jam θα διοργανώσουν ένα επετειακό εορταστικό διήμερο προκειμένου να γιορτάσουν τα είκοσι τους χρόνια χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια παραπάνω λεπτομέρεια.

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού για όσους δε θυμούνται, ο Eddie Vedder με την παρέα του θα κυκλοφορήσουν νέο live δίσκο, ο οποίος αναμένεται στα δισκοπωλεία στις 17 Ιανουαρίου. Ο δίσκος θα ονομάζεται «Pearl Jam Live Οn Ten Legs» και θα περιέχει 18 κομμάτια της μπάντας ηχογραφημένα από το 2003 μέχρι και το 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here