18/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κατά τα πρότυπα του …Ζήκου στην κλασική ελληνική κωμωδία «Της Κακομοίρας» της δεκαετίας του ’50 αντέδρασε ο Noel Gallagher!

Όπως ο αείμνηστος Χατζηχρήστος αναρωτιόταν : “Πότε θ’ αρρωστήσω εγώ;”, κάπως έτσι αναρωτήθηκε και ο Noel Gallagher : “Εμένα γιατί δε με παρακολουθούσαν;”, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών από την News of the World.

Απογοητεύτηκα απόλυτα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Αγγλία και το όνομά μου δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά. Δεν αξίζω να υποκλέψουν τις συνομιλίες μου; Και αξίζει ο Steve Coogan;”, δήλωσε στο details.com, αναφερόμενος και στον γνωστό κωμικό!

Ο Noel μετά τη διάλυση των Oasis βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο της δημοσιότητας με το νέο του συγκρότημα, “Noel Gallagher’s High Flying Birds”, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι με τους Oasis βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των εντύπων. Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που φοβούνται τη δημοσιότητα. Ακόμα και στη δεκαετία του ’90 που οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι ήταν σε κάθε γωνιά, ποτέ δεν έστειλα κάποιον άλλο για τσιγάρα. Πάντα έβγαινα μόνος μου, έκανα τη βόλτα μου και επέστρεφα”, ολοκλήρωσε ο Noel.

Με το νέο του γκρουπ κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ πριν ένα μήνα, φτάνοντας στην κορυφή των βρετανικών charts. Αυτή την εποχή συνεργάζεται με τους Amorphous Androgynus στη δημιουργία του νέου του δίσκου.

Ακούγεται λίγο σαν το “Dark Side of the Moon” των Pink Floyd. Ο ήχος είναι των High Flying Birds αλλά πιο ψυχεδελικός και «φευγάτος». Δεν πρόκειται για ηλεκτρονική μουσική. Ο κόσμος μπερδεύεται επειδή οι Amorphous Androgynus είναι ένα ηλεκτρονικό γκρουπ”, είχε δηλώσει ο Noel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here