8/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το δεύτερο άλμπουμ της Adele, το γνωστό “21”, έσπασε το φράγμα των 10.000.000 αντιτύπων μέσα σε επτά μήνες κυκλοφορίας και, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει φτάσει τα 13.000.000! Με ευκολία, λοιπόν, η Adele θα είναι η καλλιτέχνις με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων για το 2011, καθώς πέρυσι η Susan Boyle και πρόπερσι ο Eminem δεν ξεπέρασαν τα 6.000.000 πωλήσεις και πήραν την πρωτιά.

Οι περισσότερες επιτυχίες της Adele, έχουν ως βάση αναφοράς παλιούς, τελειωμένους, έρωτες και η Adele, που αυτή την εποχή είναι μόνη, δεν έχει κάποιον με τον οποίο θα μοιραστεί τα όνειρα και τα σχέδιά της. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο τώρα που είμαι μόνη. Μπορεί να έχω κάποια όνειρα αλλά θέλω και κάποιον δίπλα μου για να το μοιραστώ. Ένα όνειρο κοινό. Αυτό είναι που μου λείπει”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Το γεγονός ότι η Adele είναι μόνη αυτή την εποχή δεν είναι τυχαίο. Είναι καθαρά δική της επιλογή, καθώς, σύμφωνα με δηλώσεις της δεν ενδιαφέρεται, ειδικά αν πρόκειται για κάποιον επώνυμο. Δεν είμαι έτοιμη για κάποια νέα σχέση. Σκεφτείτε να είχα σχέση με κάποιον επώνυμο και αν χωρίζαμε να έγραφα ένα τραγούδι γι’ αυτόν. Όλος ο κόσμος θα ήξερε ότι το τραγούδι είναι γραμμένο γι’ αυτόν”, δήλωσε στο Vogue.

Η 23χρονη Adele παραμένει προσγειωμένη παρά την επιτυχία της. Εξακολουθεί να έχει τις ίδιες παρέες από τα εφηβικά της χρόνια, δεν είναι σνομπ και συνεχίζει να έχει τις ίδιες συνήθειες. Η μόνη «πολυτέλεια» που επιτρέπει στον εαυτό της είναι ένα ακριβό restaurant.

Στο Ottolenghi έχουν πολύ ακριβές τιμές. Το γνωρίζω επειδή έχω υπολογίσει το κόστος παρασκευής των γευμάτων σύμφωνα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Αλλά είμαι έτοιμη να πληρώσω κάτι παραπάνω αφού μ’ αρέσει το φαγητό εκεί”, ολοκλήρωσε η Adele…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here