22/10/2010
www.musiccorner.gr

Έτοιμοι να επαναδραστηριοποιηθούν είναι οι Rolling Stones, σύμφωνα με τον Keith Richards. O κιθαρίστας της μπάντας, ο οποίος άναψε φωτιές με την αυτοβιογραφία του, δήλωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Mick Jagger προκειμένου να επιστρέψουν επί σκηνής γιά πρώτη φορά μετά το 2007.

Η περιοδεία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το 2011 καί να κρατήσει δύο χρόνια, μάλλον θα είναι και η τελευταία της μπάντας καθώς μετά το τέλος αυτής ο ντράμερ Charlie Watts, που είναι και ο γηραιότερος των Stones θα είναι 71 ετών, ο Mick Jagger και ο Keith Richards θα είναι περίπου 68, ενώ ο μικρότερος της μπάντας Ronnie Wood θα είναι 65!

Οι συζητήσεις με τη διοργανώτρια εταιρεία λέγεται πως έχουν ξεκινήσει, ενώ σύμφωνα με φήμες μέσα στις πόλεις που αναμένεται να επισκεφθούν οι Stones είναι και η Αθήνα, μέσα στο 2012!

Είναι χαρακτηριστικό πως η περιοδεια τους με τίτλο Bigger Bang tour είχε διάρκεια 144 ημερών και έγινε για 2 συνεχόμενα έτη, ξεκινώντας από τον Αύγουστο του 2005.

Τα έσοδα των συναυλιών ανέρχονταν πάνω από 361 εκατομμύρια λίρες, κάνοντας το συγκρότημα το πιο κερδοφόρο όλων των εποχών συμφώνα με το περιοδικό Billboard.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. oh 8ee mou!!! oi Stones sthn Athina!!!!!!!!!!!! 8a paw!!!!!!!!!! den uparxei periptwsh na to xasw auto!!!!!!!!!!!!!
    T-E-L-E-I-A!!!!!!! parepiptodws oi agaphmenoi mou einai o Mick Jagger, o Keith Richards kai o Ronnie Wood!!! oi duo teleutaioi eipan prosfata pws 8a paizoun “mexri na pesoun katw”!!! den nomizw na einai h teleutaia periodia tous..allwste pada etsi akougotan…oti einai h teleutaia fora pou 8a tous blepame live, alla pada uphrxe mia epomenh “teleutaia” fora!!!…kata th gnwmh mou mallon stis epomenes-as elpisoume-apla den 8a erxetai kai O Charlie…(dhladh ti apla..,telos padwn..)8A SUNEXISOUN!!!! kaneis den kerdizei tous Rolling Stones!!! Kaneis!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here