23/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάτι τέτοιο φαίνεται να πιστεύει για τα νέα της τραγούδια η τραγουδίστρια, καθώς, αστειευόμενη φυσικά, χαρακτήρισε τη νέα της δουλειά «ηρωίνη». Το νέο της άλμπουμ έχει τίτλο “Born This Way” και θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου.

Η δήλωση έγινε στο Billboard.com, όταν η Lady Gaga μιλώντας για το νέο της άλμπουμ ανέφερε : “Θα έλεγα ότι το “Born This Way” μοιάζει με μαριχουάνα σε σύγκριση με την ηρωίνη που «υπάρχει» στα άλλα τραγούδια του δίσκου. Ο δίσκος είναι έντονα τοξικός”. Τα τραγούδια του δίσκου δεν περιέχουν μεγάλες ποσότητες εκκεντρικότητας. Έχουν σημαντικές διακυμάνσεις, από το “Born This Way” που είναι πολύ «απαλό» σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι αρκετά πιο έντονα”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια είναι το τελευταίο του δίσκου. Μάλιστα προοριζόταν να γίνει το πρώτο single. Ο τίτλος του είναι “Marry The Night”. Την παραγωγή του ανέλαβα προσωπικά με τον Fernando Garibay. Όταν ακούσαμε το τελικό αποτέλεσμα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο ήχος του μέλλοντος”, ολοκλήρωσε η Gaga.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει δεκατέσσερα κομμάτια, στο γνωστό ύφος της Lady Gaga, που θα μπορούσε το κάθε ένα από αυτά να γίνει μεγάλη επιτυχία. Μετά από συμφωνία με την αλυσίδα καταστημάτων Target, οι πελάτες της θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αποκλειστικά την Deluxe έκδοση, που θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια και 5 επιπλέον remixes.

Εκτός από τα “Born This Way” και “Marry The Night”, τους τίτλους των οποίων έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια, τίτλοι άλλων κομματιών φέρονται να είναι οι “Americano”, “Bad Kids”, “Edge of Glory”, “Government Hooker”, “Hair”, “Judas”, Scheibe” και “You And I”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here