Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και μουσικός, Μάριος Ιορδάνου παρουσιάζει το πρώτο του single με το συγκρότημά του, Μικρές Νοθείες. Το τραγούδι με τίτλο «Έτσι κι αλλιώς» κυκλοφορεί από τη Final Touch (Cobalt)

Σε στίχους και μουσική του ιδίου, πρόκειται για μια ρομαντική rock μπαλάντα, στην οποία η απαλή μελωδία του πιάνου εναλλάσσεται με κιθαριστικά περάσματα. Την εξαιρετική ενορχήστρωση πλαισιώνουν οι φωνές του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν που ενώνονται αρμονικά σε κουπλέ και ρεφρέν.

kazantzian_iordanou_2015_04

Λίγα λόγια για τον Μάριο Ιορδάνου
Ο πολυτάλαντος Μάριος Ιορδάνου είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και σεναριογράφος με πολλές θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του, μεταξύ πολλών άλλων στο Εθνικό Θέατρο και το Μέγαρο Μουσικής. Παράλληλα έχει εργαστεί σε πληθώρα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών (ενδεικτικά αναφέρονται ο Μεγάλος Θυμός, Ο Τελευταίος Άρχοντας των Βαλκανίων, Η εξαφάνιση, Για την καρδιά ενός αγγέλου). Τα τελευταία δύο χρόνια η παράστασή του «Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…» -μια θεατρική διασκευή από τα μεγαλύτερα έργα του Ν. Καζαντζάκη, η οποία περιλαμβάνεται και στην εισαγωγή της τελευταίας έκδοσης της «Ασκητικής»- έχει ανέβει σε σκηνές της Αθήνας αλλά και του Βερολίνου, ενώ φέτος ανεβάζει σε δική του σκηνοθεσία και κείμενο του ιδίου και της Σοφίας Καζαντζιάν το θεατρικό έργο «Η Μέριλιν σου πάει πολύ…» Τώρα ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το συγκρότημά του «Μικρές Νοθείες». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από τη Final Touch τους επόμενους μήνες και θα περιλαμβάνει rock συνθέσεις σε στίχο και μουσική του ιδίου, τις οποίες ερμηνεύει με τη Σοφία Καζαντζιάν, ενώ στις κιθάρες είναι ο Χριστόφορος Τσακιρόπουλος και η Τζούλια Μουρελάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here