8/10/2010
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η πρωταγωνίστρια της πασίγνωστης σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» Eva Longoria, θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια των φετινών ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων του MTV. Η ηθοποιός δήλωσε τον «αξεπέραστο ενθουσιασμό» της που θα παρουσιάσει την τελετή των βραβείων που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη.

Στην ουσία των βραβείων, τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκεντρώνουν δυο γυναίκες. Η Lady Gaga και η Katy Perry. Οι δύο τραγουδίστριες θα μονομαχήσουν σε τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες που είναι υποψήφιες.

Τέσσερις υποψηφιότητες συγκέντρωσε ο Eminem ενώ από τρεις έχουν οι 30 Seconds to Mars, Muse και Usher, που διεκδικεί τα βραβεία καλύτερου ποπ, καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη και καλύτερου τραγουδιού για το “OMG”.

Η φετινή απονομή έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς θα βραβευθεί και ο καλύτερος Έλληνας καλλιτέχνης / συγκρότημα. Υποψήφιοι για το βραβείο είναι οι Μύρωνας Στρατής, Σάκης Ρουβάς, Stavento, Vegas και Μέλισσες.

Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο σόου οι Kings of Leon, Ke$ha, Kid Rock, Katy Perry και Linkin Park. Και, όπως πάντα, αρκετά ακόμα μεγάλα ονόματα του χώρου θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή είτε για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους, είτε για να απονείμουν τα βραβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here