29/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Rihanna κόντεψε να ακυρώσει τη συναυλία της Παρασκευής στο Δουβλίνο εξαιτίας της κούρασης. Η τραγουδίστρια, τελικά, έδωσε κανονικά το σόου που είχε προγραμματίσει στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο “Loud”, αλλά οι υποχρεώσεις που της έχει δημιουργήσει η τουρνέ την έχουν εξαντλήσει.

Η περιοδεία ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Σ’ αυτό το διάστημα η Rihanna προγραμμάτισε σχεδόν 100 συναυλίες σε όλο τον κόσμο! Το πρόγραμμα είναι σίγουρα εξαντλητικό για οποιονδήποτε και η αναπόφευκτη κούραση από τις συνεχείς εμφανίσεις αλλά και τα ατέρμονα ταξίδια έκανε την εμφάνισή της και στη Rihanna.

Είναι μια νέα γυναίκα που θέλει να διασκεδάσει. Αλλά αισθάνεται πεσμένη. Είναι ένας συνδυασμός εξάντλησης και στρες. Προσπαθεί να διασκεδάζει για να μη σκέφτεται τις υποχρεώσεις της με την τουρνέ. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάει και δε γνωρίζει ούτε καν που βρίσκεται, γιατί με τα συνεχή ταξίδια χάνει το λογαριασμό. Δεν είναι περίεργο που αισθάνεται πεσμένη”, ανέφερε στην The Sun, πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Rihanna πήρε κουράγιο και δεν ακύρωσε την εμφάνισή της από τη Beyonce με την οποία μίλησε τηλεφωνικά. Η Beyonce της συνέστησε να ολοκληρώσει κανονικά το πρόγραμμά της και στη συνέχεια να ξεκουραστεί. Και η ίδια η Beyonce, άλλωστε, έκανε κάτι ανάλογο το 2009, όταν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της σταμάτησε κάθε δραστηριότητα για έναν ολόκληρο χρόνο. Έτσι έχει έρθει στην κατάσταση της Rihanna.

Η Beyonce ξέρει πολύ καλά ότι η Rihanna χρειάζεται ξεκούραση για να μην οδηγηθεί σε περιπέτειες”, ολοκλήρωσε η «πηγή» των πληροφοριών.

Η Rihanna έχει ακόμα να δώσει 16 συναυλίες σε Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο όπου θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με τρεις εμφανίσεις στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Κουράγιο Rihanna. Τα δύσκολα τελειώνουν σε λίγες μέρες. Και μετά διακοπές!!! (και μιας και δεν ήρθες Ελλάδα για συναυλία, μπας και μας έρθεις σε κανένα νησάκι;)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here