6/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είμαι πολύ χαρούμενη όταν περιτριγυρίζομαι από νερό. Νιώθω σα γοργόνα. Νομίζω ότι …ήμουν γοργόνα”, δήλωσε η Beyonce!

Ο ωκεανός με κάνει να αισθάνομαι πολύ μικρή και μου προσφέρει νέες προοπτικές στη ζωή μου. Μου θυμίζει ότι είμαι μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι αυτού του κόσμου και με κρατάει προσγειωμένη στη γη. Μου δίνει την αίσθηση ότι ξαναβαπτίζομαι και ξαναγεννιέμαι κάθε φορά που βγαίνω από τον ωκεανό”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Η Beyonce διέκοψε την επαγγελματική της δραστηριότητα κάνοντας ένα μεγάλο διάλειμμα, μετά από συμβουλές της μητέρας της, και παραδέχεται ότι οι εμπειρίες της αυτό το διάστημα την κάνουν να αισθάνεται αναζωογονημένη.

Μόλις ολοκλήρωσα την τελευταία μου περιοδεία ήμουν πολύ κουρασμένη και η μητέρα μου με παρακάλεσε να κάνω ένα διάλειμμα. Με συμβούλευσε ν’ ανοίξω τα μάτια μου και να δω τον κόσμο πέρα απ’ τη δουλειά μου. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι χρειαζόμουν ξεκούραση και δεν ήξερα και πώς να σταματήσω. Έκανα καταδύσεις στην Ερυθρά θάλασσα και είδα τα κοράλια που είναι καταπληκτικά. Μου φαινόταν απίστευτο ότι υπάρχει τέτοια ομορφιά και ότι ήμουν δίπλα της”, δήλωσε η Beyonce.

“Βρήκα την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη και μου ενέπνευσαν αγνότητα. Είχα τη δυνατότητα να διαθέσω χρόνο στην οικογένειά μου, να πάρω τον ανιψιό μου από το σχολείο και να σκεφτώ για τη ζωή μου”.

Παρά το διάλειμμα που απόλαυσε η τραγουδίστρια, εξακολουθεί να αγαπάει τη δουλειά της. “Είμαι αλκοολική με τη δουλειά μου και δεν σταματάω ούτε για να κοιμηθώ. Όταν δεν κοιμάμαι, κανείς δεν κοιμάται!”, δηλώνει στο ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του τελευταίου της άλμπουμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here