Ολοκληρώνοντας τον κύκλο του χειμώνα, η DUSK επιλέγει & φέτος τον δραματικό χώρο του Faust για την τελευταία «εσώκλειστη» εμφάνιση της, τραγουδώντας για τον ήλιο, τη μυρωδιά της αρμύρας & μια ευχή κάτω από ένα ζεστό, έναστρο, καλοκαιρινό ουρανό.

Τα κομμάτια του album “the Debut of Crossing the Lines”, το νεογέννητο single της “Dolphin”, καθώς & αγαπημένα της τραγούδια «μεταμφιεσμένα» με τον δικό της ήχο θα παρουσιάσει σε ένα full band set.

dusk_afisa_2015_05_001

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “What are the chances?”, από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances”, αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013, άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους, τον Απρίλιο του 2014.

Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη μπάντα της, ξεκίνησε εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές τις οποίες & συνεχίζει έκτοτε.

Το νέο της single “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K., κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του καλοκαιριού.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι:
Matina Sous Peau: βιολί, synth, φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα, ukulele
Δαυίδ Μπρομοίρας: Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums

27.5.2015

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 // Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος: €5 ευρώ (εισιτήριο θεάματος), 8 ευρώ (με κράτηση σε τραπέζι ή stool)

FAUST
Καλαμιώτου 12, Αθήνα
Πληροφορίες : 210 3234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here