Η Ελένη Πέτα, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, με εύρος φωνής και ρεπερτορίου και με τη δυνατότητα να ερμηνεύει με αισθητική, ζεστασιά και πάθος, θα πλαισιωθεί από το Kaloys Quintet και μουσικούς και καθηγητές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, για να μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά, κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στις 9:30 μ.μ.

peta_afisa_2017_10

Για τη φετινή Πανσέληνο και με αφορμή το Έτος Οδυσσέα Ελύτη, έχει επιλεγεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με μελοποιημένα κομμάτια του νομπελίστα ποιητή, για το πρώτο μέρος της παράστασης, ενώ μία ανθολογία από Έλληνες ποιητές που τραγούδια τους έχουν μελοποιηθεί και αγαπηθεί από το ευρύ κοινό, θα κοσμήσουν το δεύτερο μέρος του προγράμματος.

Θεσμός πια για το Λουτράκι η «Βραδιά Πανσελήνου», η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης, όπου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συμπράττει με σπουδαίες ερμηνεύτριες, αναδεικνύοντας παράλληλα ένα τόπο εξαιρετικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει, όπως κάθε χρόνο, ο Αλέξης Κωστάλας!

Αρχαιολογικός Χώρος του Ηραίου Βουλιαγμένης

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στα κάτωθι καταστήματα:
Λουτράκι: Χαρτομανία, Οπτικά Μήτρου, Ύφος, Maroon, BeeLoo
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης
Άγιοι Θεόδωροι: Cine Club
Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου

Ηλεκτρονικά στο ticketservises.gr & στα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Αθήνα, τηλ. 210 7234567)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here