Τα 50 χρόνια από τη δημιουργία των IDOLS, ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα τη δεκαετία του ‘60 στην Ελλάδα, θα γιορταστούν στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου (Κυριακή του Θωμά) στο Principal Club Theater του Μύλου Θεσσαλονίκης.

Τον βασικό κορμό των σημερινών IDOLS αποτελούν μέλη του συγκροτήματος κατά τις δεκαετίες ‘60 και ’70, όπως οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Πεντζίκης, Βασίλης Παπαβασιλείου, με την προσθήκη ορισμένων νεότερων μουσικών.

Στο Πάρτυ θα ακουστούν μεταξύ άλλων όλες οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες των IDOLS, όπως “Τρικυμία στην Καρδιά μου”, “Ξαφνικά μ’ Αγαπάς”, “Σου ‘δωσα την Αγάπη μου” κλπ, ενώ θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στον πρόσφατα αποβιώσαντα Ντέμη Ρούσσο, έναν εκ των ιδρυτικών μελών της μπάντας το 1965.

Τους IDOLS θα πλαισιώσουν δύο μπάντες της Θεσσαλονίκης με ρεπερτόριο της δεκαετίας του ‘60, οι CLIMACTIRIANS, το μακροβιότερο rock συγκρότημα της πόλης, και οι SIXTIES POWER, που παρότι αριθμούν μόνο 5 μήνες ζωής έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα της δουλειάς τους στα δύο προηγούμενα Πάρτυ Αναμνήσεων.

idols_2015_04_001

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here