Η Tamta σε μια παγκόσμια συνεργασία με τον συνθέτη και παραγωγό Rami Yacoub, των One Direction, Madonna, Britney Spears και Nicky Minaj!

Ένα όνειρο της Tamta έγινε επιτέλους πραγματικότητα και η χαρά της pop τραγουδίστριας είναι τεράστια.

O παγκοσμίου φήμης παραγωγός και συνθέτης Rami Yacoub που έχει γράψει τραγούδια και έχει επιμεληθεί τις παραγωγές καλλιτεχνών όπως: One Direction, Madonna, Britney Spears, Nicky Minaj, Enrique Iglesias, Bon Jovi, Celine Dion, Ariana Grande, Tiesto και πολλών άλλων καλλιτεχνών είχε την πρώτη συνεργασία του με τη δική μας Tamta! Μαζί με τον ελληνικής καταγωγής συνθέτη και παράγωγο των επιτυχιών Alex P δημιούργησαν ένα dance τραγούδι που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.

tamta_2015_05_001

O Rami Yacoub που έχει γράψει ιστορικές επιτυχίες όπως το “…Baby One More Time” της Britney Spears, το “It’s My Life” των Bon Jovi και τα πιο πρόσφατα “What makes you beautiful” των One Dierction και “Starship” της Nicki Minaj υπογράφει μαζί με τον Alex P παραγωγό των “Live it Up” της Jeniffer Lopez, “I Like How it Feels” των Enrique Iglesias Feat Pitbull και “My Ηeart is Refusing Me” της ερμηνεύτριας του “Euphoria”, Loreen, το νέο τραγούδι της Tamta που πρόκειται να είναι η dance επιτυχία του καλοκαιριού.

Η εξαιρετική φωνή της pop τραγουδίστριας Tamta, φαίνεται να εντυπωσίασε όσους άκουσαν το τραγούδι και ήδη έχει συμφωνηθεί εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο να κυκλοφορήσει σε χώρες όπως Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία, Γεωργία,  Αλβανία, Βουλγαρία ενώ γίνονται συζητήσεις με Σκανδιναβικές και άλλες κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες.

Η φωνή, το international style και η ιδιαίτερη εικόνα της Tamta φαίνεται πως βρήκαν την αφετηρία σε ένα δρόμο που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει… Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 25-5-15 και θα αποτελέσει μια μουσική πρόταση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει.  Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα ο τίτλος του τραγουδιού και η Tamta ετοιμάζει πολλές ακόμα εκπλήξεις για αυτή την πραγματικά σημαντική στιγμή της καριέρας της!

Μείνετε συντονισμένοι στο ρυθμό  αυτής της διαφορετικής μουσικής ιστορίας και η Tamta μαζί με το Rami Yacoub και τον Alex P θα σας φτιάξουν μουσικά αλλά και “οπτικά” το καλοκαίρι που μόλις ξεκινάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here