16/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Gary Barlow, μέλος των Take That, ανέλαβε να οργανώσει μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η συναυλία συμπεριλαμβάνεται στον ετήσιο τηλεμαραθώνιο του BBC με τίτλο “Children In Need”, που πέρυσι συγκέντρωσε περίπου 18 εκατομμύρια λίρες για παιδιά που ζουν σε ιδρύματα.

Ο Gary κατάφερε να περιλάβει στο line-up τους Coldplay, την Lady Gaga, τους Elbow, τον Καναδό Michael Buble και τον ηθοποιό και καλλιτέχνη της Blues σκηνής Hugh Laurie, τον γνωστό σε όλους μας “Dr. House”. Ο Barlow ευελπιστεί να πείσει και άλλους καλλιτέχνες να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη φιλανθρωπική συναυλία, που θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου στην MEN Arena του Manchester. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτά τα μεγάλα ονόματα θα δώσουν το παρόν σε μια συναυλία με σκοπό που είναι τόσο σημαντικός και τόσο κοντά στις επιθυμίες μου”, δήλωσε ο Barlow.

Υπάρχουν ακόμα κάποια ονόματα που περιμένουμε να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και θα ανακοινώσουμε τις επόμενες εβδομάδες και ίσως μπορέσω κι εγώ να τραγουδήσω ένα κομμάτι”, ολοκλήρωσε ο τραγουδιστής.

Πάντα κοντά στις φιλανθρωπίες τα μεγάλα ονόματα της ξένης μουσικής σκηνής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here