17/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η Selena Gomez, η 18χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ναυτίες και πονοκεφάλους.

Μου αρέσουν πολύ οι σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, μπισκότα και άλλα τέτοια στον κινηματογράφο. Τρώω, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώω σωστά. Μου αρέσουν όλα όσα δεν είναι καλά για την υγεία μου”, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Selena ανέφερε ότι η μητέρα της την «κυνηγάει» να κάνει σωστή διατροφή αλλά θα πρέπει, πλέον, να αλλάξει συνήθειες μιας ζωής και να σταματήσει να καταναλώνει προϊόντα διαίτης. Η μητέρα μου μου δίνει βιταμίνες και προσπαθεί να μου ετοιμάζει υγιεινά φαγητά. Αλλά δεν είμαι πειθαρχημένη. Πάντα φροντίζω να προσθέτω κάτι ανθυγιεινό σε όσα μου μαγειρεύει η μητέρα μου”, ολοκλήρωσε η Selena.

Εκτός από την νεαρή τραγουδίστρια, δηλώσεις έγιναν και από πηγές του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας: “Η μητέρα της Selena είναι καταπληκτική. Δεν την ενδιαφέρει να βρίσκεται στη δημοσιότητα όπως κάνουν άλλοι γονείς διασήμων”.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι η κόρη της καλά και να την φροντίζει όσο μπορεί ώστε να είναι σε θέση να ζήσει αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής της”, ολοκλήρωσε η «πηγή».

Η Selena αυτή την εποχή έχει σχέση με τον Justin Bieber και ένας επιπλέον λόγος για τη νοσηλεία της είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων για την προώθηση της νέας της ταινίας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here