17/12/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Όταν το 1981 η άγνωστη μέχρι τότε 20χρονη κόρη του μουσικού Marty Wilde, Kim Wilde, έκανε το εντυπωσιακό της ντεμπούτο με το single “Kids in America”, κοινό και μουσική βιομηχανία δεν μπορούσαν να κρύψουν το θαυμασμό και τη χαρά τους (για διαφορετικούς ο καθένας λόγους) για το φαινόμενο αυτό, που έσκασε σαν βόμβα στη διεθνή μουσική σκηνή. Τόσο η εμφάνιση και η πηγαία σεξουαλικότητά της, που έκανε άλλους να την παρομοιάζουν με τη Marilyn Monroe και άλλους με τη Brigitte Bardot, όσο και το μοναδικό της ταλέντο να συνδυάζει new wave συνθέσεις με mainstream αισθητική και ερμηνεία, αποτέλεσαν τα κριτήρια εκείνα που την ανέδειξαν γρήγορα ως το νέο αγαπημένο είδωλο της νεολαίας και όχι μόνο.

Ακολούθησαν πολλά hits στην κορυφή των charts («Chequered Love», «Water on Glass», «Cambodia», «View from a bridge», «You Keep me Hangin’ On», «You Came»), εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, βραβεύσεις (μεταξύ άλλων και Best female Brtitsh act στα Brit awards), προσκλήσεις σε παγκόσμια περιοδεία από ονόματα, όπως ο Michael Jackson και ο David Bowie, αλλά και ένα ρεκόρ, που επισφράγησε την απήχηση της καρίερας της, ως η βρετανίδα καλλιτέχνης με τις περισσότερες επιτυχίες στα charts για όλη τη δεκαετία του ’80 (most-charted British solo female act of the 1980s).

Η Kim Wilde δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική, ακόμα και όταν θέλησε να εξερευνήσει και άλλες πτυχές του εαυτού της, ενώ συνέχισε να δίνει πάντα το παρών είτε με συναυλίες ανά τον κόσμο, είτε με νέες δισκογραφικές δουλειές, οπώς η αξιόλογη τελευταία της κυκλοφορία «Come out and Play».

Έχοντας στις αποσκεύες της όλες τις κλασικές επιτυχίες, που την ανέδειξαν, η Kim Wilde θα βρεθεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, σε ένα κοινό που την περίμενε θα λέγαμε από πάντα, άλλοι για να θυμηθούν ήχους και εικόνες μιας άλλης εποχής και άλλοι για να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από έναν ανομολόγητο έρωτα της εφηβείας μας! Το live έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου 2011!

Τη συναυλία της Kim Wilde θα ανοίξουν οι 23rd underpass.


23rd Underpass
Το πρώτο τους double single “You’ll never know / Sometimes” κυκλοφόρησε στην Ολλανδική Iventi Records και έκανε sold out σε μόλις δύο εβδομάδες. To πρώτο τους video clip κυκλοφόρησε πριν τρεις περίπου μήνες και ήδη είναι σε μόνιμο airplay στα μουσικά κανάλια της Ελλάδας. Έχοντας ήδη κάνει την παρθενική τους live εμφάνιση στο plisskën festival, απ’όπου απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, και έχοντας κεντρίσει  ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο με τη μουσική τους, όσο και με τη σκηνική τους παρουσία, δε θα μάς προκαλέσει έκπληξη αν στην εμφάνιση αυτή θα δώσουν το παρών και οι πρώτοι οπαδοί τους, σε ένα πάρτι αναβίωσης των καλύτερων στοιχείων του italο disco και γενικότερα της δεκαετίας του 80’.

Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 – Ταύρος
Τηλ. 6985555081
Ημερομηνία: Κυριακή 13 Μαρτίου 2011
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή Εισιτηρίου
40 € Γενική Είσοδος

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here