29/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Εντυπωσιάστηκε ο Alice Cooper από τις ικανότητες του Johnny Depp, στην κοινή τους εμφάνιση σε club του Λονδίνου την Κυριακή που μας πέρασε!

Ο ρόκερ έμεινε έκθαμβος από τον ηθοποιό που τον συνόδευσε στην κιθάρα και δήλωσε : “Θα ξανασυνεργαστώ οπωσδήποτε μαζί του. Είναι πολύ καλός κιθαρίστας. Του είπα όποτε θελήσει να έρθει να ξαναπαίξει μαζί μου”.

Πάντα δίναμε τέτοιες ευκαιρίες συνεργασίας σε κάθε μεγάλο κιθαρίστα, όπως ο Brian May (των Queen). Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο τεχνικής με τον Brian May ή τον Slash (των Guns ’n’ Roses). Είναι σπουδαίος κιθαρίστας”, συνέχισε ο Alice Cooper.

Ο 63χρονος ρόκερ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα τη συνεργασία του με τον Depp και λόγω των αντιδράσεων του κοινού που εξεπλάγη ευχάριστα με την εμφάνιση του ηθοποιού που ήταν έκπληξη. Παρακολουθούσαμε τα μηνύματα στο Twitter και το κοινό περίμενε ότι ο κιθαρίστας – έκπληξη θα ήταν ο Slash ή ο Ronnie Wood ή κάποιος άλλος, αλλά πάντα από τον χώρο της μουσικής”, είπε ο Cooper. Οπότε, όταν παρουσίασα τον Johnny D από το Kentucky ως έναν διάσημο μουσικό της blues και ο Johnny εμφανίστηκε με το κεφάλι χαμηλά, όλοι αναρωτιόντουσαν «ποιος είναι αυτός;»”.

Όταν σιγά σιγά άρχισαν να τον αναγνωρίζουν και να συνειδητοποιούν ποιος είναι, ειδικά οι κοπέλες στις πρώτες σειρές, έγινε χαμός”, ολοκλήρωσε ο Alice Cooper που επεφύλαξε μια έκπληξη πρώτου μεγέθους ειδικά στις θαυμάστριές του!

Δείτε video από τη κοινή εμφάνιση Alice Cooper και Johnny Depp!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here