21/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάτι τέτοιο πρέπει να αναρωτιούνται οι Take That, αφού απέδειξαν περίτρανα ότι η κρίση αφορά, φυσικά, άλλους.

Την ώρα που σε όλο σχεδόν τον κόσμο οι πολίτες αναρωτιούνται για το οικονομικό τους μέλλον, τα μέλη του συγκροτήματος ξόδεψαν το εξωφρενικό ποσό των 400.000 λιρών Αγγλίας, δηλαδή 480.000 € για ένα πάρτυ!!!

Οι Take That, κέρδισαν το βραβείο του καλύτερου βρετανικού συγκροτήματος στα πρόσφατα Brit Awards και το διασκέδασαν υπέρ του δέοντος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιρναν το συγκεκριμένο βραβείο από τις τέσσερις φορές που ήταν υποψήφιοι. Τα μέλη του γκρουπ, δηλαδή οι Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange, Howard Donald και Robbie Williams, συμφώνησαν να δώσουν από 80.000 λίρες έκαστος προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα του πάρτυ, το οποίο έδωσαν στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

Οι Take That ήθελαν να γιορτάσουν το γεγονός με στυλ. Αυτή η βραδιά (της βράβευσης) ήταν η σημαντικότερη της καριέρας τους, αφού κατάφεραν, επιτέλους, να κερδίσουν το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος”, ανέφερε έγκυρη πηγή της Daily Mirror. Η ιδέα ήταν του Mark και όλοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πουν ένα «ευχαριστώ» στην εταιρεία, τους φίλους και συνεργάτες τους. Συμφώνησαν στο ποσό και όλα πήραν το δρόμο τους. Ήταν μια υπέροχη βραδιά”, συνεχίζει η εφημερίδα.

Σους καλεσμένους των επινικίων των Take That ήταν η Rihanna και ο Justin Bieber, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο πάρτυ σερβιρίστηκαν αφειδώς αλκοολούχα ποτά, εκλεκτά εδέσματα και 800 (!!!) μπουκάλια σαμπάνια!

Άλλοι δεν έχουνε να φάνε κι άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια για πάρτυ. Άτιμη κοινωνία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here