11/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Δεν προκάλεσε και τις καλύτερες αντιδράσεις το βίντεο που ανέβασε στο youtube ο Jared Leto, o οποίος μεταμφιεσμένος ως Kurt Cobain τραγουδούσε κομμάτια των Nirvana. Το βίντεο αποτέλεσε φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο τραγουδιστή των Nirvana αφού την περασμένη εβδομάδα συμπληρώθηκαν δεκαεπτά χρόνια από το θάνατο του.

Jared Leto

Άκουσα πως σήμερα έχουν περάσει 17 χρόνια από τον θάνατο του Kurt. Δεν το πιστεύω ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Είμαι τόσο ευγνώμων για την συμβολή του στη μουσική και την έμπνευση που μου έχει δώσει. Δεν νομίζω να έκανα αυτή τη δουλειά αν δεν είχε υπάρξει εκείνος. Μας ενθάρρυνε όλους να αξιοποιήσουμε τις κλίσεις μας και μας θύμισε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τον ευχαριστώ για αυτό. Όλο αυτό μου θύμισε ένα φιλμ μικρού μήκους που γύρισα όταν έμαθα ότι ετοιμάζεται μία ταινία με θέμα τη ζωή του. Το έκανα για να εξερευνήσω τον χαρακτήρα και να δω τι δημιουργικές προοπτικές ανοίγονται. Δεν το έστειλα ποτέ σε κάποιο στούντιο, σε κανέναν. Τώρα όμως νιώθω ότι είναι κατάλληλη στιγμή να το μοιραστώ“…

Αυτά είπε ο frontman των 30 Seconds To Mars προσπαθώντας να δικαιολογήσει την, μάλλον ατυχή, σκέψη του αφήνοντας όμως το υπονοούμενο πως θα αυτοπροταθεί για πρωταγωνιστής σε ταινία που ετοιμάζεται για τον Kurt Cobain.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here