24/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είναι σύνηθες φαινόμενο στο χώρο της showbiz οι καλλιτέχνες, και ειδικά οι γυναίκες, να αλλάζουν look, χτενίσματα, εμφανίσεις από καιρού εις καιρόν, αλλά η τελευταία αλλαγή που είδαμε μας εξέπληξε!

Η Shakira, λοιπόν, που από την αρχή της καριέρας της μας είχε μάθει στο γνωστό της ξανθό μακρύ μαλλί με μπούκλες, εμφανίζεται στο νέο της video clip με καστανό καρέ μαλλάκι, σε πλήρη αντίθεση με τα συνηθισμένα! Τόσο, που αν βλέπαμε το video χωρίς να ξέρουμε ποιας τραγουδίστριας είναι, δεν θα πήγαινε το μυαλό μας στην κολομβιανή star.

Απόσπασμα από το «αποκαλυπτικό» κλιπάκι έχει ανέβει στο επίσημο site της τραγουδίστριας, www.shakira.com. Πρόκειται για το κομμάτι “Rabiosa”, το νέο single από το άλμπουμ “Sale El Sol”.

Παρακάτω ωστόσο μπορείτε να δείτε και το επίσημο teaser του video clip…

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν πριν ένα μήνα, περίπου, στη Βαρκελώνη όπου βρίσκεται συχνά πυκνά η τραγουδίστρια μια και συνδέεται συναισθηματικά με τον ποδοσφαιριστή της Barcelona Gerard Pique. Άραγε η αλλαγή στο look της τραγουδίστριας να οφείλεται σε επιρροές από την Ισπανία, ή σκοπεύει να το διατηρήσει και στο μέλλον;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here