4/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η Avril Lavigne για την Kesha! Η καναδέζα τραγουδίστρια εξέφρασε τη συμπάθειά της για την αμερικανίδα συνάδελφό της και δήλωσε ότι της αρέσουν οι στίχοι του τραγουδιού “Tik Tok” της Kesha.

Η μουσική της είναι διασκεδαστική. Είναι συμπαθητική. Η Kesha έχει ορισμένους πραγματικά αστείους στίχους που μου θυμίζουν πόσο παιχνιδιάρικοι ήταν οι στίχοι μου στο “Girlfriend”. Μου θυμίζουν εμένα”, δήλωσε η Avril!

Η Avril βρέθηκε στην κορυφή σε ηλικία μόλις 17 ετών και έκτοτε παραμένει στο προσκήνιο. Αλλά, όπως λέει, δεν είχε ποτέ ονειρευτεί να γίνει μεγάλη star και κατάφερε να βρεθεί ψηλά με πολλή δουλειά. Μου άρεσε να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο. Ξεκίνησα από το πουθενά, από μια μικρή πόλη του Καναδά, χωρίς να έχω διασυνδέσεις και «μέσα». Βρίσκομαι εδώ που έφτασα χάριν της σκληρής δουλειάς μου”, δηλώνει.

Η 26χρονη τραγουδίστρια ρωτήθηκε τι της έχει λείψει από τη μικρή πόλη Belleville της επαρχίας Ontario του Καναδά στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε και απάντησε με φυσικότητα : “μια πιτσαρία”!

Ανέφερα την La Pizzeria όταν έγινα πρώτη φορά εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone και το μαγαζί έγινε στέκι για τους θαυμαστές μου. Ονόμασαν μια πίτσα “Avril Lavigne”. Και μπορώ να τρώω δωρεάν όλη μου τη ζωή”, ολοκλήρωσε η Avril.

Σίγουρα, πάντως, όσο κι αν η Kesha είναι άξια, η αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν θα έχει …πίτσα με το όνομά της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here