Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Μία αξιοπερίεργη στροφή στην καριέρα τους αποφάσισαν να κάνουν οι Def Leppard οι οποίοι αποφάσισαν να προσαρμόσουν δώδεκα κομμάτια τους σε …νανουρίσματα για μωρά!

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια τη μπάντα με τον δίσκο να κυκλοφορεί στα τέλη του επόμενου μήνα και θα ονομάζεται «Dreamin’ With Def Leppard». Πέρα όμως από τα νανουρίσματα η βρετανική μπάντα θα κυκλοφορήσει και νέο live δίσκο, τον «Mirrorball», που θα περιέχει κομμάτια που ηχογραφήθηκαν από συναυλίες του 2008 και του 2009.

Αναλυτικά το tracklist του δίσκου με τα νανουρίσματα:
‘Pour Some Sugar On Me’
‘Love Bites’
‘Have You Ever Needed Someone So Bad’
‘Bringin’ on the Heartbreak’
‘Too Late For Love’
‘Stand Up (Kick Love Into Motion)’
‘Rock of Ages’


Please enter your comment!
Please enter your name here