31/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το “Some Girls” του 1978 σε deluxe έκδοση επανακυκλοφορούν οι Rolling Stones στις 21 Νοεμβρίου!

Το άλμπουμ που έφτασε στο Νο2 των βρετανικών και στο Νο1 των αμερικανικών charts, έχει υποστεί νέες επεξεργασίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η έκδοση συνοδεύεται από ένα δίσκο με δώδεκα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Οι Rolling Stones θέλοντας να ικανοποιήσουν τα εκατομμύρια θαυμαστών τους αλλά και μια γενιά νέων θαυμαστών, αποκαλύπτουν ένα θησαυρό ακυκλοφόρητου υλικού από την εποχή του “Some Girls” του 1978. Είναι μία προέκταση των γεγονότων της εποχής”, αναφέρει δελτίο τύπου της Universal Republic που έχει αναλάβει την έκδοση.

Σε ένα ολόκληρο άλμπουμ από φρέσκο υλικό, τα τραγούδια του δεύτερου δίσκου της deluxe έκδοσης κυκλοφορούν στις 21 Νοεμβρίου. Η έκδοση ακολουθεί την παγκόσμια επιτυχία του 2010 με την επανέκδοση του “Exile On Main Str” του 1972”.

Η παρουσία των ακυκλοφόρητων τραγουδιών στη deluxe έκδοση του “Some Girls”, σημαίνει ότι αφού ακούσει ο ακροατής διαμάντια όπως τα “Miss You” ή “Far Away Eyes”, θα μπορέσει να ευχαριστηθεί ένα ολόκληρο νέο σετ της δουλειάς των Stones. Μια νέα ολοκληρωμένη συλλογή, το ιδανικό «συμπλήρωμα» σε ένα από τα μεγαλύτερα άλμπουμ του συγκροτήματος Στα ακυκλοφόρητα τραγούδια, εκτός από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν συμμετάσχει και καλοί τους φίλοι της εποχής, όπως οι Ian Stewart, Chuck Leavell, Sugar Blue και John Fogerty, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Glimmer Twins, Chris Kimsey και Don Was.

Είναι συναρπαστικό να αισθάνεσαι ότι η ποιότητα αυτών των τραγουδιών είναι εφάμιλλη των κομματιών που περιλήφθηκαν στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε”, δήλωσε ο κιθαρίστας Ronnie Wood.

Είναι μια προέκταση των δεδομένων της εποχής. Μερικές φορές, πολύ καλό υλικό μένει ακυκλοφόρητο και είναι πολύ ικανοποιητικό να το βλέπεις, τελικά, να κυκλοφορεί”, συμπλήρωσε ο Keith Richards.

Τον προσεχή Απρίλιο, οι Rolling Stones συμπληρώνουν 50 χρόνια πορείας και ελπίζουμε να μας ετοιμάσουν κάτι ακόμα πιο special, καθώς η συμπλήρωση μισού αιώνα καριέρας δεν είναι συχνή, ειδικά για συγκροτήματα.

Τα τραγούδια του δεύτερου δίσκου της deluxe έκδοσης του “Some Girls” :

Claudine
So Young
Do You Think I Really Care
When You ’Re Gone
No Spare Parts
Don’t Be A Stranger
We Had It All
Tallahassee Lassie
I Love You Too Much
Keep Up Blues
You Win Again
Petrol Blues

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here