27/6/2011
www.musiccorner.gr

Η “porcelain doll” της pop μουσικής επιστρέφει και θα «κάνει σκηνή»! Η Sophie EllisBextor, πιο δυναμική και fabulous, από ποτέ, κάνει ένα δυναμικό comeback, τέσσερα ακριβώς χρόνια μετά το “Trip the light fantastic”, με το φρέσκο της super upbeat άλμπουμ “Make a Scene” και επιβάλλει το δικό της απογειωτικό vibe, που πάντα συναρπάζει και ξεσηκώνει, εμπλουτισμό με ένα μείγμα pop, Disco, Nu-Disco ήχου αλλά και 1980s Electronica.

H Sophie EllisBextor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Βρετανίδες τραγουδίστριες της τελευταίας δεκαετίας, με εννιά Top 10 singles σε μόλις τρία άλμπουμ και εξαιρετικές dance επιτυχίες όπως τα: Take me home, Murder on the dancefloor, Get over you, Mixed up world, Me and my imagination, Catch you και άλλα που αποτέλεσαν floorfiller anthems, στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το “Make a scene”, θα γίνει το μουσικό αξεσουάρ του καλοκαιριού! Το πρώτο single του άλμπουμ “Starlight” έχει ήδη ξεχωρίσει στο εξωτερικό και είναι το απόλυτο chilled dance anthem που σου κολλάει στο μυαλό με το απαλό, αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό beat του. Είναι “its so natural, unbreakable” (όπως λέει και ένας στίχος του) τραγούδιού, που μπορεί να σε παρασύρει “under the starlight”.

Η Sophie Ellis-Bextor, στο καθαροαιμο pop dance άλμπουμ της “Make a scene”, έχει συνεργαστεί στη δημιουργία των τραγούδιών μαζί με παραγωγούς που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις όπως οι Freemasons, Calvin Harris, Armin Van Buuren, Cathy Dennis, Metronomy, Junior Caldera και Richard X.

Τo single “Heartbreak (Make me a dancer)”, προπομπός του άλμπουμ, που ήταν η πρώτη της συνεργασία με τους Freemasons, αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα dance hits των τελευταίων χρόνων και πρωταγωνίστησε στα charts πολλών χωρών από τη Βρετανία και τη Ρωσία, μέχρι και την Αυστραλία. Το “Bittersweet” που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν, ήταν το επιστέγασμα αυτή της επιτυχημένης συνεργασίας της με τους Freemasons και λατρεύτηκε ιδιαίτερα από τους απανταχού clubbers, ενώ η εφημερίδα The Guardian και ο αναγνωρισμένου κύρους μουσικοκριτικός Alex Petridis το διάλεξε ως τραγούδι της εβδομάδας και του έδωσε πέντε στα πέντε αστέρια, χαρακτηρίζοντας το «ως ένα electropop blockbuster, με ήχο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει και επιβλητικές συνεργασίες, όπως αυτή με τον Armin Van Buuren στο “Not giving up on love” και με το Junior Caldera στο “Can’t fight this feeling”, ξεσηκώτικα floorfillers, που επιβεβαιώνουν τη σταθερή αξία της Sophie Ellis-Bextor στη μουσική βιομηχανία.

Το άλμπουμ “Make a scene”, από το πρώτο του track “Revolution”, μέχρι και το τελευταιό, είναι ένα “Cut straight to the heart” εκπληκτικό ποπ άλμπουμ, που μας φέρνει στο μυαλό το μεγάλο ντεμπούτο της, πριν από έντεκα χρόνια με το “Groovejet (If this ain’t love)” από τον Ιταλό παραγωγό Spiller.

Μπες λοιπόν και εσύ στο groove ρυθμό, του pop-fantastic “Make a scene”, ένα άλμπουμ δώρο της Sophie Ellis-Bextor σε όλους τους φαν της και όχι μόνο! Enjoy…!

Track listing:
1. “Revolution” – Sophie Ellis-Bextor, Cathy Dennis, Greg Kurstin – 2:44
2. “Bittersweet” – Sophie Ellis-Bextor, Hannah Robinson, James Wiltshire, Russell Small, Richard “Biff” Stannard Freemasons – 3:27
3. “Off & On” – Róisín Murphy, Cathy Dennis, Calvin Harris Harris – 3:32
4. “Heartbreak (Make Me a Dancer)” (with Freemasons) – Sophie Ellis-Bextor, Wiltshire, Small Freemasons – 3:25
5. “Not Giving Up on Love” (with Armin van Buuren) – Sophie Ellis-Bextor, Olivia Nervo, Miriam Nervo, Armin van Buuren, Benno de Goeij van Buuren, de Goeij – 2:56
6. “Can’t Fight This Feeling” (with Junior Caldera) – Sophie Ellis-Bextor, Junior Caldera, Julien Carret – 3:35
7. “Starlight” – Sophie Ellis-Bextor, Robinson, Richard X – 4:20
8. “Under Your Touch” – Sophie Ellis-Bextor, Robinson, Liam Howe – 3:53
9. “Make a Scene” – Sophie Ellis-Bextor, Joseph Mount, Metronomy – 3:50
10. “Magic” – Sophie Ellis-Bextor, Robinson, Richard X – 4:34
11. “Dial My Number” – Sophie Ellis-Bextor, Robinson, Howe – 3:37
12. “Homewrecker”- Sophie Ellis-Bextor, Kurstin, Lindy Robbins – 3:25
13. “Synchronised” – Ina Wroldsen, Fred Ball – 3:12
14. “Cut Straight to the Heart” – Sophie Ellis-Bextor, Ed Harcourt, Dimitri Tikovoi – 3:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here