22/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Λευτέρης Κατσουλιέρης

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό αλλά πλέον έχουμε και επίσημη επιβεβαίωση: ο Bruce Springsteen όχι μόνο θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο αλλά θα ξαναβγεί σε περιοδεία με την E Street Band παρά τον πρόσφατο θάνατο του σαξοφωνίστα Clarence Clemons!

Οι ημερομηνίες για τη Βρετανία ήδη ανακοινώθηκαν και περιλαμβάνουν το Σάντερλαντ (21/6), το Μάντσεστερ (22/6) και δύο φεστιβάλ: το Isle of Wight Festival (24/6) καθώς και το Hard Rock Calling στο Hyde Park του Λονδίνου (24/6) όπου έκαναν θριαμβευτική εμφάνιση και το 2009 (Δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχαμε κάνει εκείνο το καιρό από το Λονδίνο, στη σελίδα http://old.musiccorner.gr/news/events/09/hard_rock/index.html)! Το πρόγραμμα για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή περιοδεία αναμένεται εντός της εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το δίσκο ή την περιοδεία δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς στο στρατόπεδο του Bruce επικρατεί εντυπωσιακή μυστικοπάθεια. Οι φήμες κάνουν λόγο χαμηλών τόνων ακουστικό δίσκο ενώ το ερώτημα που πλανάται για την περιοδεία έχει να κάνει με το πώς θα αντικατασταθεί ο Clemons, βασικό εργαλείο για ήχο της E Street Band, με την μπάντα πνευστών Miami Horns να θεωρείται η πιο πιθανή επιλογή. Περιμένοντας λεπτομέρειες, μία μικρή γεύση από E Street:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here