10/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τις τελευταίες πινελιές βάζουν οι Garbage στο νέο τους άλμπουμ αυτή την εποχή και προγραμματίζουν να το κυκλοφορήσουν το προσεχές καλοκαίρι. Την είδηση έδωσε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Shirley Manson, μέσω μηνύματος που ανέβασε στη σελίδα της στο facebook, επ’ ευκαιρία της συμμετοχής της στο κομμάτι “Hunger” του Serj Tankian.

Η Shirley αφού ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη στη συνεργασία της με τον μουσικό των System Of A Dawn, ανέφερε ότι επέστρεψε στο studio με τα «αγόρια» και έδωσε την πληροφορία ότι πιθανότατα το καλοκαίρι το πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος θα είναι διαθέσιμο. Η τραγουδίστρια είχε κάνει και στο παρελθόν δηλώσεις σχετικά με την πορεία των ηχογραφήσεων: “Αυτή την εποχή δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο άλμπουμ με το συγκρότημα”, είχε δηλώσει. Έχουμε ηχογραφήσει αρκετά κομμάτια και είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξουμε ποια θα πάρουν θέση στο άλμπουμ”, ανέφερε, ενώ έδωσε και μια ακόμα είδηση : “Βρέθηκα πέντε χρόνια μακριά από τον χώρο. Θα ήθελα να κάνουμε περιοδεία μέσα στο 2011”.

Από την πλευρά του ο ντράμερ του συγκροτήματος, Butch Vig, είχε δώσει το στίγμα του ήχου του νέου άλμπουμ των Garbage: “Το επόμενο άλμπουμ θα είναι πιο πρωτόγονο και ωμό. Το “Absolute Garbage” ήταν το κεφάλαιο 1. Η επόμενη δουλειά μας θα είναι το κεφάλαιο 2”.

Το “Bleed Like Me”, το προηγούμενο άλμπουμ των Garbage, είχε κυκλοφορήσει στον Απρίλιο του 2005 και είχε καταφέρει να φτάσει στο Νο 4 των αμερικανικών και βρετανικών charts.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here