6/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, η Kylie Minogue αγόρασε διαμέρισμα σε μια από τις ακριβότερες περιοχές του Λονδίνου (και του κόσμου), για να μείνει με τον φίλο της Andres Velencoso. Η Kylie προχώρησε στην αγορά διαμερίσματος, με μόλις τρεις κρεβατοκάμαρες, στο πολυτελές συγκρότημα One Hyde Park! Στο κόστος των 16.000.000 λιρών Αγγλίας που κατέβαλε η τραγουδίστρια, δεν περιλαμβάνονται μόνο οι τρεις κρεβατοκάμαρες. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει πισίνα 21 μέτρων, αίθουσα προβολής, σάουνα, γυμναστήριο, γήπεδο squash, ακόμα και εξομοιωτή γκολφ!!! Και θα έχει γείτονες μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου!

Η νέα "συνοικία" της Kylie!

Η Kylie όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και συναυλίες χρησιμοποιεί ως βάση της το Λονδίνο και η απόφασή της για την αγορά αυτή σχετίζεται, όπως φημολογείται, και με την πρόθεσή της να κάνει οικογένεια. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την περίπτωση της υιοθεσίας και δεν θα είχα πρόβλημα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο γιατί η οικογένεια είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου”, είχε δηλώσει η Kylie. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η τραγουδίστρια με κάθε ευκαιρία πηγαίνει στην Αυστραλία για να περάσει χρόνο με τους γονείς της. Η Kylie αποκάλυψε, επίσης, ότι πολύ συχνά σκέφτεται την «συνταξιοδότηση».

Αν σκέφτομαι να αποσυρθώ; Φυσικά. Το αποφασίζω κάθε φορά που ολοκληρώνω μια περιοδεία. Και μετά από λίγο καιρό αρχίζω και σκέφτομαι νέα τραγούδια. Με πιάνει κάτι σαν …φαγούρα! Τι να πω; Είμαι εθισμένη”, ολοκλήρωσε η Kylie.

Αυτό που δεν είπε, είναι το πότε σκέφτεται να μετακομίσει στο νέο της διαμέρισμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here