6/6/2011
www.musiccorner.gr

Ο “King of Pop” κυριαρχεί για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα το hit τραγούδι “Hollywood Tonight” σκαρφαλώνει στο #1 του Billboard Dance Club Chart. Αυτό είναι το 8ο #1 single του Michael Jackson στο Dance Club Chart και αμέσως γίνεται ο άνδρας καλλιτέχνης που έχει τα περισσότερα #1 στην συγκεκριμένη λίστα. Εκτός από το “Hollywood Tonight” τα υπόλοιπα #1 του Michael στο Dance Club Chart είναι τα “Thriller,” “Bad,” “The Way You Make Me Feel,” και “Scream”, το οποίο είναι το τελευταίο του #1 πριν 16 χρόνια.

Για το “Hollywood Tonight” έγραψε η USA TODAY “pulsates with Billy Jean-esque energy”. Το τραγούδι το έγραψε ο Michael Jackson μαζί με τον Brad Buxer και την παραγωγή έκανε ο Teddy Riley, ο Michael Jackson και ο Theron “Neff-U” Feemster.

Το εντυπωσιακό video για το τραγούδι το σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Wayne Isham, η έξυπνη χορογραφία ανήκει στους Rick & Tone Talauga και η χορεύτρια είναι η Sofia Boutella.

Το MICHAEL, στο οποίο περιέχεται το “Hollywood Tonight” είναι μια μοναδική συλλογή τραγουδιών που ολοκληρώθηκαν μετά τον θάνατό του Michael και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο από το Estate του Michael Jackson και την Sony Music. Το MICHAEL ανέβηκε στο #1 των charts παγκοσμίως με την κυκλοφορία του και έχει ήδη φτάσει τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο κάνοντάς το έτσι ένα από τα δημοφιλέστερα albums για το 2010. Η επιτυχία του album συνεχίζει να δείχνει την σημασία του Michael ως ένα παγκόσμιο είδωλο και ως superstar, ξεπερνώντας κουλτούρες και γλώσσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here