19/1/2011
www.musiccorner.gr

Η νέα του κυκλοφορία κερδίζει συνέχεια έδαφος στο Airplay καθώς το προηγούμενο Single του “Deuces” ‘έμεινε στο #1 για 9 συνεχόμενες εβδομάδες!

Μετά την τεράστια επιτυχία του No1 single “Deuces” ο υποψήφιος για Grammy και πολύ-πλατινένιος τραγουδιστής / ηθοποιός Chris Brown κυκλοφορεί το νέο του single, “Yeah 3X”.  Ένα πολύ αισιόδοξο τραγούδι, το οποίο ήδη κερδίζει έδαφος στο airplay chart πολλών χωρών. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στο iTunes.

Το “Yeah 3X” (η παραγωγή ανήκει στον DJ Frank E (Justin Franks)), το έγραψε ο Brown, με τους Franks, Kevin McCall και Amber Streeter. Το γεμάτο ενέργεια video που περιέχει απίστευτες χορευτικές σκηνές έχει ξεπεράσει τα 1,5 million views ήδη.

Το single του Chris Brown έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Το Entertainment Weekly έγραψε, “This could be as big as “Forever.”

Το προηγούμενο single “Deuces,” έφθασε στο #1 του Billboard Mainstream R&B/Hip-Hop chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες. Το τραγούδι περιεχόταν στο mix tape του Chris Brown με τίτλο “Fan of a Fan”. Αυτό το mix tape το είχε δημιουργήσει μαζί με τον rapper των Young Money τον Tyga, ο οποίος συμμετείχε στο “Deuces” μαζί με τον McCall. Ο Chris Brown κυκλοφόρησε το “Deuces” και σε remix μαζί με τον Andre 3000, τον T.I., τον Drake, τον Kanye West, τον Rick Ross και τον Fabolous.

Οι συνολικές πωλήσεις του “Deuces” ξεπερνούν τα 1 εκατομμύρια αντίτυπα. Το τραγούδι είχε σκαρφαλώσει από το #7 στο #1 σπάζοντας ένα ρεκόρ 11 χρόνων για την μεγαλύτερη άνοδο στο #1 από την περίοδο που είχε ανέβει το “Bills, Bills, Bills” των Destiny’s Child το 1999. Το “Deuces” είναι επίσης το πρώτο single που ήταν  την ίδια εβδομάδα No.1 στο chart και No.1 greatest gainer στο airplay. Μένοντας στο #1 για 9 συνεχόμενες εβδομάδες, το “Deuces” ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή στο Urban format για το 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here