29/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το MTV επέλεξε ο Justin Bieber για να μιλήσει για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει. Ο νεαρός καλλιτέχνης προγραμματίζει τις ηχογραφήσεις αλλά και τις συνεργασίες που θέλει να κάνει στη νέα του δουλειά. Ο Justin θέλει να δουλέψει με τον Usher, αλλά και τον Kanye West, τον Ludacris, τον Sean Kingston και άλλους.

Θέλει, όμως, και να δουλέψει μόνος του : “Θέλω να γράψω πολύ μόνος μου. Μπορεί να συνεργαστώ με αρκετούς στην παραγωγή, αλλά γράφω πολύ δικό μου υλικό, ειδικά όταν βρίσκομαι σε περιοδείες”, δήλωσε ο Justin. Γράφω για τα συναισθήματά μου και κάνω και παραγωγή, χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές μου. Μου αρέσει όλη η διαδικασία και είμαι σίγουρος ότι το νέο μου άλμπουμ θα είναι μεγάλη επιτυχία”.

Ο νεαρός δεν έχει καμία αμφιβολία για την επιτυχία του, αλλά δεν θέτει χρονοδιαγράμματα ούτε «πιέζεται» βάζοντας όρια για την κυκλοφορία του. Επίσης δεν σκοπεύει να δώσει συγκεκριμένη μουσική κατεύθυνση στο άλμπουμ.

Δεν θα θέσω όρια στον εαυτό μου. Η μουσική είναι μουσική άσχετα από το είδος της. Υπάρχει η country, η ροκ, αλλά η δική μου μουσική είναι διαφορετική. Η φωνή μου δεν ταιριάζει μόνο σε ένα είδος. Απλά θέλω να δημιουργώ μουσική”, ολοκλήρωσε ο Justin, που γράφει τα νέα του κομμάτια σε ακουστική κιθάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here