Αν και μόλις 22 ετών, ο ταλαντούχος Παναγιώτης Τσαφαράς κατέχει ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια καταξιωμένων δημιουργών!

Έχει καταφέρει να κερδίσει άριστες κριτικές για την ερμηνεία στο πρώτο του τραγούδι “Όλα Είναι Εδώ”, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Λίτσας Άρχοντα. Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του Παναγιώτη με τίτλο “Οι Καλύτερες Μου Μέρες”, με τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου (μουσική) και Νίκου Μωραΐτη (στίχοι), κυκλοφορεί από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές, προϊδεάζοντας μας για μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή που γεννιέται στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής!

Τα δύο τραγούδια “Όλα Είναι Εδώ” και “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” εμπεριέχονται στο παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο “Πρώτη Γνωριμία”. Στο εν λόγω CD εντάσσεται, μεταξύ άλλων, και μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία για τον νεαρό ερμηνευτή που είχε την τιμή να τραγουδήσει μαζί με την μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη μια διασκευή του “Άσε Με Να Λέω” του Τάκη Σούκα. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Παναγιώτη Τσαφαρά, “Ήτανε λάθος”, αποτελεί ακόμα μία συνεργασία με ιδιαίτερη αξία, αφού τους στίχους υπογράφει ο Μάνος Ελευθερίου σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ ερμήνευσε μαζί με την επίσης νέα & ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη τη νέα δημιουργία “Δεν ήταν ήλιος” που τους εμπιστεύτηκαν οι σημαντικοί δημιουργοί Στέφανος Κορκολής (μουσική) και Ρεβέκκα Ρούσση (στίχοι).

tsafaras_afisa_2016_04

Με αφορμή την κυκλοφορία αλλά και τις χρυσές πωλήσεις του παρθενικού του CD single, ο Παναγιώτης Τσαφαράς συστήθηκε για πρώτη φορά live στο κοινό στο stage του Ιανού, ενώ ακολούθησαν ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές όπως το Half Note και το Διογένης. Με την πρόσφατη κυκλοφορία των νέων τραγουδιών του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στο PassportArt, την Παρασκευή 8 Απριλίου για μία ιδιαίτερη βραδιά όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του, καθώς και διασκευές διαχρονικών & αγαπημένων κομματιών.

PassPort Art
Ανδρούτσου 151 & Βασιλέως Γεωργίου, Πειραιάς
Τηλ. 210 4130153

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here