19/5/2011
www.musiccorner.gr

Ο καλλιτέχνης από την Κούβα και την Αμερική, Pitbull προσκαλεί τους ακροατές να ανακαλύψουν τις νέες του μουσικές στο ολοκαίνουριο album του “Planet Pit”, το οποίο είναι το 6ο της καριέρας του. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και συνδυάζει μουσικές και beats από όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα μοναδικό ήχο.

Η εμπειρία του το να μεγαλώσει στο Miami μαζί με την πρόσφατη παγκόσμια επιτυχία τον επηρέασαν στο νέο του album όπως δηλώνει ο Pitbull, που το πραγματικό του όνομα είναι Armando Christian Pérez. «Ενσαρκώνει ένα κομμάτι κάθε χώρας που έχω βρεθεί» λέει αναφερόμενος στην περιοδεία του που ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό. «Προσπαθώ να είμαι πρεσβευτής: Ο καλλιτέχνης που φέρνει στοιχεία από όλο τον κόσμο και τα τοποθετεί όλα μαζί έτσι ώστε να ακούγεται κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ πριν».

Ο Pitbull συνεργάζεται με τον Ne-Yo, τον Afrojack και την Nayer στο νέο του single από το “Planet Pit”. Το “Give Me Everything” ανεβαίνει ήδη στα charts. Το τραγούδι είναι έτοιμο να ακολουθήσει την ίδια πετυχημένη πορεία που πραγματοποίησαν τα πολυ-πλατινένια smash hits “I Know You Want Me (Calle Ocho)”, “Hotel Room Service” και “Hey Baby (Drop It On The Floor)”.

Όπως το single και το album είναι γεμάτο με pop μουσική και συμμετοχές καλλιτεχνών όπως τον Marc Anthony (“Rain Over Me”), τον Chris Brown (“International Love”) και την Kelly Rowland (“Castles Made of Sand”) κα. Στο “Planet Pit” υπάρχουν συνεργασίες με τους πιο hot artists αυτής της εποχής, όπως τον  T-Pain και τον Sean Paul. Για την ανάμειξη διαφορετικών ήχων στο album σε μια ομοιόμορφη ροή, ο Pit συνεργάστηκε με κορυφαίους παραγωγούς όπως τον David Guetta, τον Afrojack (Something 4 The DJ’s), τον RedOne, τον Polow Da Don και τον DJ Frank E. Στην πραγματικότητα το “Come & Go” σηματοδοτεί την πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τους top παραγωγούς Dr.Luke, Benny Blanco και Max Martin.

Ο Pitbull γνώρισε μεγάλη επιτυχία και σε τραγούδια που συμμετείχε ο ίδιος όπως του Usher το “DJ Got Us Fallin’ In Love”, του Enrique Iglesias το “I Like It” αλλά και στο mega hit της Jennifer Lopez “On The Floor”. Θα προμοτάρει το “Planet Pit” με διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως και με πάρα πολλές συναυλίες. Γνωστός για τις γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις του, όπου πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα ο Pitbull δηλώνει «όταν χτυπάει το μπάσο τίποτα άλλο δεν μπορεί να με αγγίξει».

Ακόμα και με το νέο του album και τα επερχόμενα live, ο Pitbull βρήκε χρόνο να παρουσιάσει το Voli, την δική του vodka με λίγες θερμίδες και σε συνεργασία με την Sheets. Αυτά είναι τα πιο πρόσφατα επιχειρηματικά σχέδια του Pitbull, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει το δικό του label Polo Grounds Music/J Records (Mr.305 Records) με μεγάλες χορηγίες με brands όπως Kodak, Dr.Pepper, Bud Light και είναι έτοιμος να παρουσιάσει στον κόσμο τον Mr.Worldwide.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here