4/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Ronan Keating, ο τραγουδιστής των Boyzone που κάνει και μια επιτυχημένη σόλο καριέρα, αφού συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του αυστραλιανού “X Factor”, θα επιστρέψει σύντομα στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Την αποκάλυψη έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή, καθώς ερωτώμενος πότε θα βρεθεί ξανά στην Αυστραλία απάντησε : “Επιστρέφω στις 7 Απριλίου, γιατί ξεκινάω γυρίσματα για μια ταινία. Σας έδωσα μια παγκόσμια αποκλειστικότητα”.

Στις επίμονες ερωτήσεις των παραγωγών, ο Ronan δεν έκανε περισσότερες αποκαλύψεις : “Δεν μπορώ να σας πω τον τίτλο της ταινίας, αλλά τα γυρίσματα ξεκινάνε στις 10 Απριλίου. Είναι αυστραλιανή παραγωγή και είμαι ενθουσιασμένος”.

Ronan Keating

Ο 34χρονος καλλιτέχνης, που από το 1993 βρίσκεται στον χώρο της δισκογραφίας, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει ότι πέρασε από οντισιόν για ρόλο στην ταινία “Hobbit” και ότι τον ενδιέφερε η υποκριτική. “Δε νομίζω ότι θα πάρω αυτόν τον ρόλο. Αλλά θα ήθελα να ερμηνεύσω χαρακτήρες που κανένας δεν περιμένει. Δεν θέλω να αναλωθώ σε μελό ταινίες. Θα ήθελα να δοκιμάσω σκοτεινούς χαρακτήρες. Χρειάζομαι μια πρόκληση”, είχε δηλώσει. Ίσως η ταινία στην οποία θα συμμετέχει να είναι η πρόκληση που ζητάει ο Ronan. Θα το μάθουμε σε λίγο καιρό, όταν θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται στοιχεία για τον ρόλο του αλλά και το σενάριο της ταινίας.

Πάντως, μέχρι τον Απρίλιο που ο Keating θα βρεθεί στην Αυστραλία, θα κυκλοφορήσει και το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη, με τίτλο “When Ronan Met Burt” και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Keating με τον Burt Bacharach. Για όσους δεν γνωρίζουν τον Bacharach, θα σας πούμε μόνο ότι είναι 82 ετών και έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής από το 1957, όταν και έκανε την εμφάνισή του στον χώρο!

Burt Bacharach

Τα δέκα τραγούδια του δίσκου δεν είναι καινούρια, καθώς πρόκειται για εκτελέσεις μεγάλων επιτυχιών του Bacharach ηχογραφημένες με πλήρη ορχήστρα και με την φωνή του Ronan Keating.

Τα τραγούδια του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου είναι:

The Look Of Love
Walk On By
I’ll Never Fall In Love Again
Arthur’s Theme (The Best That You Can Do)
My Little Red Book
What The World Needs NowSomething Big
I Just Don’t Know What To Do With Myself
This House Is Empty Now
Make It Easy On Yourself

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here