15/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Ronnie Wood, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, φέρεται να προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την τέως σύζυγό του Jo, τώρα που τα χάλασε με την κοπέλα του.

Η υπόθεση του διαζυγίου με την Jo ολοκληρώθηκε και τυπικά μόλις πριν ένα μήνα, αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ronnie …αναζητά απεγνωσμένα μια επαφή μαζί της. Όλα αυτά, βέβαια, μετά τον χωρισμό του με την βραζιλιάνα Ana Araujo.


Ο Ronnie Wood με την τέως Jo

και με τον νυν αίσθημα Ana Araujo!

Ο Ronnie είδε την Jo πριν λίγες μέρες και ήρθαν κοντά. Της είπε ότι ακόμα την αγαπάει και ότι είναι ο έρωτας της ζωής του. Συνειδητοποίησε ότι έσφαλε. Αλλά για τον Ronnie αυτά είναι συνηθισμένα”, ανέφερε η Daily Mirror.

Η Jo, από την πλευρά της, προσπαθεί να ξαναρχίσει τη ζωή της και είναι μια δύσκολη εποχή γι’ αυτήν. Κι εκείνη τον αγαπάει ακόμα. Άλλωστε είναι ο πατέρας των παιδιών της και πάντα θα έχει αισθήματα γι’ αυτόν”, συνεχίζει η εφημερίδα επικαλούμενη αξιόπιστη πηγή.

Φίλος του Wood θεωρεί ότι ο κιθαρίστας απλά βαρέθηκε την Ana : “Ο Ronnie και η Ana έχουν προβλήματα και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν και επίσημα τη λήξη της σχέσης τους. Πέρασαν πολύ καλά στη Νότια Αμερική τα Χριστούγεννα, αλλά από τότε που επέστρεψαν ο Ronnie άλλαξε τελείως. Δείχνει να βαρέθηκε την Ana”.

Ποια ακριβώς είναι η αλήθεια δεν μπορούμε να σας πούμε, αλλά θα είναι ωραία εικόνα να δούμε τον Ronnie να τα ξαναβρίσκει με την 55χρονη Jo παρατώντας την 31χρονη Ana. Δε νομίζετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here