28/4/2010
Με την υποστήριξη του www.musiccorner.gr

Δύο νέα συγκροτήματα της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους την Παρασκευή 30 Απριλίου σε ένα άκρως χορευτικό live, γεμάτο δυνατά beat, και βιντεοπροβολές.

ΟΚ μόλις κυκλοφόρησαν τo ντεμπούτο album τους. Oνομάζεται “Το μέλι” και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, από τη Friends Music Factory. Δέκα electro-pop κομμάτια και μία ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι “Η ζωή μας η παλιά”!

Ok

Παράλληλα το μοναδικό ορχηστρικό τους κομμάτι με τίτλο “Elements” περιλαμβάνεται στη συλλογή Radio Equinoxe 2.0 του ομώνυμου γαλλικού σταθμού ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading από το www.okband.gr

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις εκτός από τα δικά τους κομμάτια πειράζουν γνωστές ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα. Από Madonna και Delerium, μέχρι Μίκρο, Kosheen και Primal Scream και ανάμεσα, ανατρεπτικοί συνδυασμοί όπως Moby με Δημήτρη Κοργιαλά ή Ελένη Τσαλιγοπούλου με Junior Jack!

Οι Space Blanket, με ακούσματα όπως Digitalism, Presets. Justice, Soulwax κτλ. επιχειρούν να συνθέσουν ένα ηχητικό κοκτέιλ βασισμένο σε nu-disco beats, guitar riffs, γαλλικά synthesizers και φωνητικά. Σε συνδυασμό με παράλληλη προβολή βίντεο, εικόνων και γραφικών που οι ίδιοι επεξεργάζονται και διαμορφώνουν σε real time, το αποτέλεσμα είναι ένας οπτικοακουστικός ανεμοστρόβιλος live electronic disco & indie.

Space Blanket

Βρώμικες μπασογραμμές, άτακτα-σύγχρονα visual projections, έντονος χορευτικός ρυθμός… ένα πραγματικό jam μουσικής αλλά και εικόνας…

Οι Space Blanket σχηματίστηκαν το 2009 από τους abdul και biscuit, μουσικούς με ποικίλο μουσικό background, συμμετοχές σε μουσικά σχήματα και ακαδημαϊκή παιδεία σε θέματα παραγωγής στο εξωτερικό. Το δίδυμο έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες σε επίπεδο ενορχήστρωσης και παραγωγής.

Παρασκευή 30 Απριλίου

Glam Bar
Ελασιδών & Δεκελέων 40 – Γκάζι

Είσοδος 10 ευρώ

Doors @ 23.07

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here