28/1/2011
www.musiccorner.gr

Οι Script – ο Danny O’Donoghue, ο Mark Sheehan και ο Glen Power – γνωρίζουν απίστευτη επιτυχία στην Αμερική αφού το δεύτερό τους album ‘Science & Faith’ μπήκε κατευθείαν στο #3 των Αμερικάνικων Charts.

Το group έχει ήδη εμφανιστεί στα show των David Letterman, Live with Regis and Kelly, Jimmy Kimmel, Ellen και Today Show. Πούλησαν πάνω από 100.000 albums και singles μέσα σε μια εβδομάδα στην Αμερική!

Το album τους είναι από τα biggest selling albums στην Αγγλία για την προηγούμενη χρονιά, αφού το ‘Science & Faith’ έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα. Οι δώδεκα συναυλίες που θα δώσουν στην Μεγάλη Βρετανία τον Μάρτιο έγιναν sold out μέσα σε 48 ώρες – ανάμεσά τους και τα 2 shows στο Λονδίνο: Στο Wembley Arena και στο O2.

Στις 02 Ιουλίου οι Script εμφανίστηκαν live σε 50.000 Ιρλανδούς fans τους στο Aviva Stadium του Δουβλίνου. Πριν από αυτό, τον Απρίλιο, εμφανίστηκαν στην Αυστραλία σε μια sold out tour ανάμεσά τους και στο Σίδνευ που τους παρακολούθησαν 10.000 fan. Θα επιστρέψουν τον Ιούνιο στην Αμερική για μια μεγάλη περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει ένα show στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Το ‘For the First Time’ κυριαρχεί στο Αμερικάνικο ραδιόφωνο όπως δηλαδή έκανε και στην Αγγλία. Το νέο τους single ‘If You Ever Come Back’, κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Η UK tour των Script ξεκινάει τις 14 Μαρτίου από το Echo Arena στο Liverpool.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here