2/5/2011
www.musiccorner.gr

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία τριάντα χρόνων στο χώρο της διασκέδασης, το Colorado γιορτάζει μαζί σας και φέρνει στη Ρόδο τους θρυλικούς Snap!

Τραγούδια όπως το πασίγνωστο The Power, το Rythm is a dancer και το Keep it Up που ακούστηκε στo soundtrack της ταινίας Rocky 5 θα ακουστούν ζωντανά στο Colorado, σε ένα ξέφρενο dance party με τους Snap.

Γνωστοί από τη δουλειά τους με τους Snap!, οι παραγωγοί Luca Anzilotti & Michael Münzing, έχουν γράψει περισσότερα από ένα κεφάλαια στην ιστορία της Dance  μουσικής. Το διεθνές hit τους “The Power” δεν είναι μόνο ένα από τα πιό πολυακουσμένα dance τραγούδια στον κόσμο, αλλά και αυτό που προκάλεσε την “επίθεση των Snap!” 15 χρόνια πριν, κάνοντας τους παγκοσμίως διάσημους και μετατρέποντας τους Anzilotti και Münzing σε μια από τις πιό επιτυχημένες ομάδες μουσικών παραγωγών.

Το ντεμπούτο των Snap! το 1990 με το άλμπουν ”World Power”, έχει πουλήσει περισσότερα από 7 εκαττομύρια κομμάτια και είναι ένα από τα πιό πετυχημένα dance albums που έχουν βγει ποτέ.

To “Rhythm is a Dancer”, από την άλλη, ήταν το single με τις περισσότερες πωλήσεις το 1992 τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Γερμανία για πάνω απο 10 εβδομάδες, ενώ κατατάχθηκε στα Αμερικάνικα Billboard Charts για 39 εβδομάδες συνεχόμενα.

Οι Snap! εκπροσωπούνται επίσημα στη σκηνή από την Penny Ford και το νέο καλλιτέχνη της Rap Benjamin Lowe, τραγουδώντας όλα τα μεγάλα hit του συγκροτήματος, ζωντανά, συμπεριλαμβανομένου του “Rhythm Is A Dancer” το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 23η θέση των Βρετανικών Charts.

Μαζί με τους Snap θα εμφανιστούν επί σκηνής η Colorado Band και οι Djs Γιάννης Αθανασίου, Αντώνης Μαρκάκης, Άλκης Καραγιάννης, Γιάννης Ρούμπας, Dutty Fresh και Run MC Blaze.

Πέμπτη 5 Μαΐου στο Colorado (Ρόδος)

Έναρξη: Από τις 17:00 έως αργά το βράδυ

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: Τηλ. 22410 75120


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here