Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Σαράντα καλλιτέχνες περιλαμβάνει τελικά η τελική λίστα των συμμετεχόντων για το φετινό Polaris Prize ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αρκετά σημαντικά ονόματα της μουσικής όπως οι Neil Young, Arcade Fire, Weeknd και Colin Stetson.

Τα βραβεία Polaris απονέμονται για έκτη φορά με τον νικητή να παίρνει 30.000 δολάρια ως βραβείο. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η λίστα:

Arcade Fire – The Suburbs
Austra – Feel It Break
Black Mountain – Wilderness Heart
Braids – Native Speaker
Buck 65 – 20 Odd Years
Louise Burns – Mellow Drama
D-Sisive – Jonestown 2: Jimmy Go Bye Bye
The Dears – Degeneration Street
Destroyer – Kaputt
Diamond Rings – Special Affections
Dirty Beaches – Badlands
Luke Doucet and The White Falcon – Steel City Trawler
Eternia & MoSS – At Last
Galaxie – Tigre Et Diesel
Jenn Grant – Honeymoon Punch
Tim Hecker – Ravedeath, 1972
Hey Rosetta! – Seeds
Hooded Fang – Album
Imaginary Cities – Temporary Resident
Land Of Talk – Cloak and Cipher
Little Scream – The Golden Record
The Luyas – Too Beautiful to Work
Malajube – La Caverne
Miracle Fortress – Was I The Wave?
One Hundred Dollars – Songs Of Man
Doug Paisley – Constant Companion
PS I Love You – Meet Me At The Muster Station
Daniel Romano – Sleep Beneath the Willow
The Rural Alberta Advantage – Departing
Ron Sexsmith – Long Player Late Bloomer
Shotgun Jimmie – Transistor Sister
Sloan – The Double Cross
Frederick Squire – March 12
Stars – The Five Ghosts
Colin Stetson – New History Warfare Vol. 2: Judges
Timber Timbre – Creep On Creepin’ On
The Weeknd – House Of Balloons
Women – Public Strain
Neil Young – Le Noise
Young Galaxy – Shapeshifting


Please enter your comment!
Please enter your name here