6/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κοντά στην ολοκλήρωση των τραγουδιών που γράφει για την θεατρική έκδοση του έργου “Το ημερολόγιο της Bridget Jones” βρίσκεται η Lily Allen.

“Εξακολουθώ να γράφω. Συνεχίζω να γράφω για άλλους ανθρώπους. Σύντομα θα έχω ολοκληρώσει και ένα μιούζικαλ. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο έτος θα είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο να ανεβεί στη σκηνή”, δήλωσε η Lily στο περιοδικό Elle.

Το μιούζικαλ είχε προγραμματιστεί να ανεβεί νωρίτερα στο Λονδίνο, αλλά η συμμετοχή της Lily που ανέλαβε να γράψει τα τραγούδια, καθυστέρησε όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Η Lily Allen συνεργάζεται με τον αμερικανό δημιουργό και παραγωγό Greg Kurstin, ο οποίος είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Red Hot Chili Peppers, την Gwen Stefani, τον Yusef Islam και άλλους καλλιτέχνες.

Η Lily δουλεύει πάνω στο project αυτό από πέρυσι και μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε κάνει και κάποιες δηλώσεις στην εφημερίδα Mirror : “Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σ’ αυτό”.

Είναι ένα project για το οποίο έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Η αμοιβή μου είναι πολύ καλή, αλλά είναι κάτι που θα με «καθιερώσει» ως συνθέτη και στιχουργό και αυτό είναι που με ενθουσιάζει”, είχε δηλώσει η Lily.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here