Στις 31 Μαρτίου, για μια μόνο παράσταση στο club του Σταυρού του Νότου, ο Νίκος Χαλβατζής θα παρουσιάσει τα τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο “Άλφα Ζεύγος”.

nikos halvatzis

Ντραμς: Δημήτρης Γρηγοριάδης
Fender Rhodes: Κωνσταντίνος Τσιώλης
Μπάσο: Θάνος Κολοκυθάς
Σαντούρι: Σταυρούλα Σπανού

Ο Νίκος Χαλβατζής ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο Πλάνο Εξόδου (Λύρα) σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα το 2006 εισπράττοντας εξαιρετικές κριτικές πρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού. Στο δίσκο, εκτός από τον ίδιο, ερμήνευσαν τραγούδια του οι Σωκράτης Μάλαμας, Τάνια Τσανακλίδου, Θεοδοσία Τσάτσου, Γιώργος Μιχαήλ και Μάρθα Ηλιάδου.

Το 2010 κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του με τίτλο Γκόλεμ (Λύρα) με τη συμμετοχή της Μαρίας Παπαγεωργίου στο τραγούδι Τέλος αποσπώντας επίσης σημαντικές κριτικές.

Τον Δεκέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το Άλφα Ζεύγος (Yafka Records), το τέλος της τριλογίας, με τη συμμετοχή της Δανάης Παναγιωτοπούλου και της Λίνας Σωπιάδου.

Δημιουργεί και καταγράφει σε αποθήκες και σοφίτες, με ό,τι προκύψει και δανειστεί, concept δίσκους με πλοκή και ρόλους, χειριζόμενος τα τραγούδια ως επεισόδια.

Δανείζεται ηχοχρώματα και ύφη αποφεύγοντας, όσο του επιτρέπεται, τα στερεότυπα. Σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος Τεφλόν, παρουσιάζει τα θραύσματα της μουσικής και του λόγου του σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Σταυρός του Νότου Club | 31 Μαρτίου 2015

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37
Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here