5/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάπως έτσι έχει δει τη μοναχική, αυτή την περίοδο, ζωή της η Rihanna.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρά το γεγονός ότι ενίοτε θα ήθελε την παρουσία ενός συντρόφου στο πλευρό της, αποκάλυψε ότι είναι πολύ καλά αυτή την εποχή που είναι μόνη της και το ευχαριστιέται. Μερικές φορές σε μία σχέση αισθάνεσαι δυσάρεστα και αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι αυτό που χρειάζομαι. Χρειάζομαι μια «απόδραση» από τη δουλειά που είναι πολύ απαιτητική και σκληρή. Γι’ αυτό όταν λέω ότι είμαι καλά μόνη μου, εννοώ ότι είναι ωραίο να μην κάνεις “baby sitting””, δήλωσε η Rihanna στην έκδοση Νοεμβρίου του βρετανικού Vogue.

Απ’ την άλλη, δεν είναι και το καλύτερο να επιστρέφεις στο σπίτι ή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και να μην έχεις κάποιον δίπλα σου να σε στηρίξει, να σου πει μια κουβέντα και να μην είναι άνθρωπος της δουλειάς. Αλλά δεν οδηγεί πουθενά και να ξεκινήσεις μια σχέση γνωρίζοντας ότι σύντομα θα διακοπεί, γι’ αυτό δεν βιάζομαι”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Η Rihanna, μετά την επεισοδιακή διάλυση της σχέσης της με τον Chris Brown άρχισε να σκέφτεται σοβαρά το πώς την βλέπουν οι άνθρωποι. Και θεωρεί άδικο να την κρίνουν από τις σέξι εμφανίσεις της και όχι από τη μουσική της. Ο κόσμος, και ιδιαίτερα οι λευκοί, θέλουν να είμαι πρότυπο εξαιτίας της ζωής που ζω. Αυτά που περιμένουν να ακούσουν στα τραγούδια μου (στο πλαίσιο του «προτύπου») είναι περισσότερα απ’ αυτά που εγώ θέλω και πολλές φορές πιέζομαι. Εγώ θέλω απλά να κάνω μουσική”, δήλωσε η Rihanna. Ο Θεός δε σου δίνει περισσότερα απ’ αυτά που μπορείς να αντέξεις. Πέρασα από πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλές απογοητεύσεις, έκανα πολλά λάθη και κατάφερα να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Είμαι πολύ πιο «καθαρή» σήμερα από κάθε άλλη φορά. Και είναι ωραίο να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου”.

Η 23χρονη σταρ «υπερασπίστηκε» και την σέξι εικόνα της, που πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί έως και σκανδαλώδης. “Δεν είμαι εγώ αυτή. Είναι μέρος του ρόλου μου. Σαν ένα έργο τέχνης”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here