Το ΣΦΙΓΓΑ Music Theatre, ο χώρος που συστήθηκε στο κοινό πέρυσι και κέρδισε τις εντυπώσεις επανέρχεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες,η Σοφία Βόσσου και ο Στέφανος Κόκκαλης συναντιούνται στη σκηνή του ΣΦΙΓΓΑ σε ένα πρόγραμμα με τίτλο “Το γιν και το γιανγκ”.

Όπως ακριβώς το γιν και το γιανγκ, τα δύο κυρίαρχα είδη ενέργειας, βρίσκονται σε διαρκή αλληλεξάρτηση και αλληλοεπίδραση μεταξύ τους προκειμένου να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία των πάντων, με την ίδια λογική, τα δύο πιάνα και οι δύο φωνές ακροβατώντας ανάμεσα στον τέλειο προγραμματισμό και την έντονη διάθεση για αυτοσχεδιασμό καλούνται να επιτύχουν το ιδανικό για εκείνους αποτέλεσμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με αναφορές σε διάφορα είδη μουσικής, ποπ, ροκ, έντεχνη, μέχρι και λαϊκό ρεπερτόριο, και με κυρίαρχο στοιχείο την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

“Η σχέση με το κοινό είναι ένα διαρκές δούναι και λαβείν” εκμυστηρεύεται η Σοφία Βόσσου. Αυτό που καλείσαι να παρουσιάσεις δεν μπορεί να είναι εντελώς προκαθορισμένο. Το πρόγραμμα είναι κάτι ζωντανό που γεννιέται τη στιγμή που ανεβαίνει κανείς στη σκηνή και κατά τη διάρκεια της βραδιάς μεγαλώνει, ωριμάζει και εξελίσσεται…”

“Αυτοί οι αυτοσχεδιασμοί προϋποθέτουν την δεκαπλάσια προετοιμασία από εμάς, εξηγεί ο Στέφανος Κόκκαλης, γιατί πολύ απλά καλούμαστε να είμαστε έτοιμοι…για όλα!”

“Το γιν και το γιανγκ” έρχεται να αποδείξει ότι δύο πιάνα και δύο φωνές είναι υπεραρκετά για να γαληνέψουν την ψυχή και να τη βοηθήσουν να ταξιδέψει μέσα από τη μουσική σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης…

ΣΦΙΓΓΑ MUSIC THEATRE
Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο-Κιάφας 13) Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων 211-4096149

Ώρα προσέλευσης 22.00 για φαγητό-23.00 για ποτό
Τιμή εισόδου με ποτό
Φιάλη 100 ευρώ, special 120 ευρώ.
Φιάλη κρασί 50 ευρώ (ανά 2 άτομα)
Πλήρες μενού 4 πιάτων 40 ευρώ το άτομο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here