31/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πέμπτο άλμπουμ των Coldplay, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του συγκροτήματος που αναρτήθηκαν σε blog, το συγκρότημα βρίσκεται στο studio και τα νέα τους τραγούδια αρχίζουν να παίρνουν την οριστική τους μορφή.

Υποψιάζομαι ότι το συγκρότημα έχει καταλήξει πλέον στο πώς θέλει να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Υπήρχαν πολλά «θολά» σημεία στην αρχή, αλλά οι ηχογραφήσεις προχωράνε με καλούς ρυθμούς και έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα”, γράφτηκε στο blog.

Στην παραγωγή του δίσκου, εκτός από τα μέλη των Coldplay, συμμετέχουν οι Brian Eno, Rik Simpson και Markus Dravs και το γκρουπ βρίσκεται στη φάση των ηχογραφήσεων των φωνητικών.

Τα παιδιά αυτή την εποχή γράφουν τα φωνητικά. Είναι σε μια πολύ παραγωγική και δυναμική φάση της δουλειάς, γιατί δεν υπάρχει η βοήθεια της τεχνολογίας. Έχουν τις μελωδίες στα ακουστικά και τα φωνητικά είναι πηγαία”, συνεχίζει το blog.

Το άλμπουμ των Coldplay ακόμα δεν έχει τίτλο και ελπίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με καθυστέρηση δύο χρόνων από τον αρχικό προγραμματισμό του συγκροτήματος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here