4/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ένα πρόβλημα που θα «κουβαλάει» για την υπόλοιπη ζωή της παρουσιάστηκε στην Jessie J. Η νεαρή τραγουδίστρια στις πρόβες που έκανε πριν λίγους μήνες προκειμένου να συμμετάσχει στην περιοδεία της Katy Perry, έσπασε το πόδι της και υποβλήθηκε σε επέμβαση, που την υποχρέωσε να ματαιώσει όλες της τις εμφανίσεις.

Παρά την προσοχή που έδειξε και την ειδική ορθοπαιδική μπότα που χρησιμοποιούσε, το κάταγμα δεν επουλώθηκε πλήρως με αποτέλεσμα για την υπόλοιπη ζωή της να αντιμετωπίζει πρόβλημα αρθρίτιδας. Είμαι πολύ χαρούμενη που έβγαλα τη μπότα. Επιτέλους μπορώ να φοράω δύο παπούτσια. Αλλά πάντα θα έχω πρόβλημα αρθρίτιδας στον αστράγαλό μου”, δήλωσε στη Daily Mirror. Πραγματικά πονάω. Και είναι κάτι που θα με ακολουθεί για την υπόλοιπη ζωή μου. Συνεπώς δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει πλήρης ίαση. Δεν θα μπορώ να φοράω γόβες. Τουλάχιστον είμαι ζωντανή και μπορώ να τραγουδάω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή”, συνέχισε η άτυχη τραγουδίστρια.

Έχασα αρκετό βάρος. Το αριστερό μου πόδι έχει ατροφήσει και δε μου αρέσει. Ανάγκασα τη μητέρα μου να μείνει μαζί μου για να με βοηθάει. Δε μπορούσα να κάνω απλές καθημερινές δουλειές. Δε μπορούσα ούτε να αυτοεξυπηρετηθώ. Στην αρχή στο νοσοκομείο με είχαν «φορτώσει» αναλγητικά αλλά όταν γύρισα στο σπίτι τα σταμάτησα. Δεν ήθελα να εξαρτηθώ από τα χάπια. Τι πρότυπο θα ήμουν αν ήμουν εθισμένη στα αναλγητικά;”, ολοκλήρωσε η Jessie.

Η Jessie J στις 7 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο single από το πρώτο της άλμπουμ. Το κομμάτι είναι το ομότιτλο του δίσκου “Who You Are” και είναι ένα από τα αγαπημένα της, καθώς γράφτηκε στις αρχές της καριέρας της, αλλά και επειδή δείχνει τόσο τις φωνητικές όσο και τις δημιουργικές της ικανότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here