21/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

…και όχι στις ΗΠΑ που ζει, αλλά στην πατρίδα του την Αϊτή.

Ο μουσικός δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που οδηγούσε στην πρωτεύουσα της χώρας Πορτ ο Πρενς, για άγνωστους ακόμα λόγους, αν και το πιο πιθανό είναι ότι η επίθεση έγινε λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Ο Wyclef Jean βρέθηκε στην Αϊτή για να υποστηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του Michel Martelly που είναι υποψήφιος για την προεδρία της χώρας. Μαζί του στο ταξίδι τον συνοδεύουν ο Busta Rhymes και ο Jimmy Rosemond, στέλεχος της δισκογραφίας.

Από την ριπή που «γάζωσε» το αυτοκίνητο των καλλιτεχνών, τραυματίστηκε στο χέρι ο Wyclef, ο οποίος δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο καθώς αμέσως μετά την επίθεση πήγε σε νοσοκομείο όπου φρόντισαν το τραύμα του.

Μιλήσαμε με τον Wyclef και είναι καλά. Ευχαριστούμε για τις σκέψεις και τις προσευχές σας”, ανέφεραν εκπρόσωποι του καλλιτέχνη μέσω μηνύματος που ανέβασαν στο Twitter.

Ο μουσικός είχε θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο της Αϊτής, αλλά κρίθηκε ότι δεν ικανοποιούσε τα κριτήρια για την θέση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την διεκδίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here