7/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τον τίτλο της επίτιμης διδάκτορος βρετανικού πανεπιστημίου έλαβε η Kylie Minogue! Η αυστραλέζα τραγουδίστρια, τιμήθηκε από το πανεπιστήμιο Anglia Ruskin του Essex, για την δουλειά της στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού στο φλέγον θέμα του καρκίνου του μαστού.

Η Kylie το 2005 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και υπεβλήθη σε επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκε ο όγκος. Στη συνέχεια έκανε όλες τις απαραίτητες θεραπείες και κατάφερε να επιστρέψει στη δουλειά της. Από την ώρα της διάγνωσης και μετά, η Kylie προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να τονίσει σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη οι γυναίκες να μην αψηφούν τις προληπτικές εξετάσεις, ενώ συμμετείχε και σε διαφημιστικές καμπάνιες για το θέμα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η περιπέτεια της Minogue επηρέασε βαθιά πολλές γυναίκες που έσπευδαν για εξετάσεις όταν έγινε γνωστό το πρόβλημά της. Το ονόμασαν, μάλιστα, “The Kylie Effect”.

Η τραγουδίστρια αφού ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της, με τίτλο “The Aphrodite Tour”, βρέθηκε στο Essex για να παραλάβει τον τιμητικό της τίτλο και σχολίασε : “Είναι πραγματικά μια υπέροχη τιμή”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here