12/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την εκτίμησή του και τις εντυπώσεις του από την Paula Abdul αποκάλυψε ο Simon Cowell, με τον οποίο η τραγουδίστρια και χορογράφος συνεργάστηκε ως κριτής στο talent show “American Idol” επί σειρά ετών.

Η Paula με τον Simon βρέθηκαν από το 2002 ως το 2009 στο τραπέζι των κριτών του “American Idol” και σύντομα θα ξαναβρεθούν στο ίδιο τραπέζι για τις ανάγκες του “X Factor”, σε συνεργασία και με την Nicole Scherzinger. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Paula εντυπωσιάστηκα”, δήλωσε ο Cowell. “Είναι ένα σύνθετο άτομο, αλλά αυτό ακούγεται πολύ «αμερικάνικο». Έχει χρυσή καρδιά”, συνέχισε ο κριτής.

Ο Simon Cowell με τη Paula Abdul...

Ο Cowell, που έβγαλε όνομα πολύ σκληρού κριτή, χαίρεται να συνεργάζεται με άτομα που έχουν τη δική τους γνώμη : “Χαίρομαι να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν διαφορετική γνώμη από μένα. Πιθανότατα οι καλύτεροι φίλοι μου στον κόσμο είναι άνθρωποι με τους οποίους διαφωνώ περισσότερο, ίσως επειδή δεν μου λένε αυτό που θα ήθελα να ακούσω. Υποστηρίζουν τη γνώμη τους”.

O Simon ανυπομονεί να ξεκινήσει τη δουλειά του ως κριτής του “X Factor” επειδή του αρέσει να αναγνωρίζει νέα ταλέντα αλλά κι επειδή εξιτάρεται από τις προσωπικές ιστορίες κάθε διαγωνιζόμενου. Θυμάμαι μια γυναίκα κοντά στα 45 που μόλις είχε βγει από έναν τρομερά άσχημο γάμο. Όταν τραγούδησε ήταν έξοχη. Όλο το ακροατήριο είχε σηκωθεί όρθιο. Αυτό είναι πιο «δυνατό» από ένα 17χρονο που έρχεται και λέει ότι θέλει να γίνει σταρ”, ολοκλήρωσε ο Cowell.

Η νέα σεζόν του αμερικανικού “X Factor” θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 21 Σεπτεμβρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here