9/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται η ίδια η τραγουδίστρια. Ότι κατάφερε να γλιτώσει από την κόλαση των ναρκωτικών…

Η Amy έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό “Look”, στο οποίο μίλησε για την απεξάρτησή της από τις ναρκωτικές ουσίες, που όλοι γνωρίζουμε πόσα προβλήματα της δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια. Κατάφερα τελικά να «δραπετεύσω» από την κόλαση. Πριν έρθω για τη φωτογράφιση και τη συνέντευξη, κοίταξα μια παλιά μου φωτογραφία και τρομοκρατήθηκα”, δήλωσε η τραγουδίστρια. Το δέρμα μου ήταν σε τραγική κατάσταση και ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Η κατάστασή μου με έκανε να σκεφτώ ότι πρέπει πολύ γρήγορα να ξεφύγω από τις ουσίες, διαφορετικά θα κινδύνευα να πεθάνω”, ολοκλήρωσε η Amy.

Η τραγουδίστρια στη φωτογράφιση, που έγινε στο Λονδίνο, φαίνεται υγιής και χαμογελαστή. Παραμένει αδύνατη, αλλά από το πρόσωπό της έχει χαθεί το ύφος του εξαρτημένου ατόμου.

Η Amy, που έκανε παγκόσμια επιτυχία με το “Back To Black” το 2006, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην καριέρα της, καθώς τα προβλήματα με τα ναρκωτικά κινδύνευσαν να την καταστρέψουν ολοσχερώς. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τα μελλοντικά δισκογραφικά της σχέδια, αλλά το καλοκαίρι θα δώσει συναυλίες σε ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα, στα πλαίσια του Ejekt Festival στις 22 Ιουνίου.

Ας ελπίσουμε η Amy να παραμείνει μακριά από τις ουσίες και να συνεχίσει την καριέρα της χαρίζοντάς μας κι άλλες μεγάλες δημιουργίες της…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here