17/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, ας το επαναλάβουμε, με την ευκαιρία της διατύπωσης αυτής της άποψης και από τον Chris Martin των Coldplay.

Ο Chris είναι παντρεμένος από το 2003 με την διάσημη ηθοποιό Gwyneth Paltrow και έχουν και δύο παιδιά, την 7χρονη Apple και τον 5χρονο Moses. Η ευτυχία της οικογένειας φαίνεται και εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία.

Ναι, ακριβώς αυτό. Και είμαι περήφανος”, απάντησε ο Martin όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει ότι, όπως έλεγαν οι φήμες, η Gwyneth ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του frontman των Coldplay. Είναι ένα μεγάλο άλμα; Φυσικά και είναι”, συνεχίζει ο Chris. “Από «χαμένος» να βγαίνω με νικήτρια Όσκαρ; Είναι ένα γιγάντιο άλμα. Ας το πούμε καθαρά : Είναι σα να κερδίζεις το λαχείο!”.

Η δημιουργία οικογένειας από τον Martin έχει επηρεάσει τη δουλειά του. Αντιμετωπίζει τα πάντα πιο σοβαρά και πρώτη του προτεραιότητα είναι πάντα η μεγαλύτερη δυνατή προσφορά στους αγαπημένους του.

Είσαι πολύ πιο συγκεντρωμένος. Και έχεις ένα σημαντικό σκοπό στη ζωή σου. Και μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να είναι καλά τα παιδιά σου”, ολοκλήρωσε ο Chris Martin σε εκπομπή του CBS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here